ACAR'IN BAFRA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Acar, Bafra' da esnaf ziyaretlerine devam ederken her gittiği yerde, "esnafı, çiftçiyi, emekliyi, emekçiyi iyi yapacak ilaç bizde" diyerek çalışmalarını ilç

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Acar, Bafra’ da esnaf ziyaretlerine devam ederken her gittiği yerde, "esnafı, çiftçiyi, emekliyi, emekçiyi iyi yapacak ilaç bizde" diyerek çalışmalarını ilçe, mahalle ve köylerde sürdürüyor.
İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Acar, seçim çalışmalarına Bafra’nın farklı noktalarında devam etti. Acar gezileri sırasında hem kendini anlattı hem de vatandaşların sorunlarını dinledi.
GİDİŞAT HAKİKATEN GÜZEL DEĞİL
24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde Bafra esnafları ve vatandaşlar ile araya gelen. İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Acar, ziyaretleriyle esnafların sorunlarını dinlediğini ve destek beklediğini söyleyerek, “ Ekonomik sıkıntıdan, fiyat pahalılığından bahsediliyor. Pazarcı arkadaşlarımız işlerinin sıkıntılarından bahsediyorlar. Artık Türkiye’de bir tıkanmanın söz konusu olduğunu, İyi Partinin bu değişim harekâtında iyi rol oynayacağını belirtiyorlar. İyi partiye teveccüh vereceklerini bize intikal ettiriyorlar. Gidişat hakikaten güzel değil. Türkiye’de bir tıkanma söz konusu, ekonomik kriz söz konusu. Bunların bir sonraki dönem bunları düzeltiriz demesi abes. 16 yıldır ülkeyi yöneten Adalet ve Kalkınma Partisi ne yazık ki ülkeyi iyi bir duruma getirmedi. Bu durumdan Türkiye’nin bir an önce bir düzlüğe çıkması lazım. Toplumsal barışı ve kardeşliği sağlamamız lazım” şeklinde aktardı.
Köksal ÖNER