AĞZI OLAN KONUŞUYOR BU ÜLKEDE!

Her önüne gelen bu milletin aleyhine ne varsa kusmaya başlıyor





Her önüne gelen bu milletin aleyhine ne varsa kusmaya başlıyor. Bu devletin ekmeğini yiyenler bu devletin aleyhinde nasıl konuşurlar! Düşman aramaya gerek yok ki. Düşmanlar içeride! Yazarı, Çizeri, Müdürü, Genel müdürü, Aydın’ı, Aydınsızı! Sanatçısı, sanatçısızı! Yani ağızı olan konuşuyor. Beyler beğenmeyenler gidebilir bu ülkeden…

Yine önemli bir kurumda, yargının başında görev yapan zatı muhterem konuşuyor! Bu ülkede size o makamları nasıl vermişler? Niçin ve neden verdikleri belli oluyor! Zaten bu millet için bir çivi çakmamışsınız ki?

Buldu bir kanal başladı konuşmaya Bay Sami Selçuk; Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta Şimon Peres'e söylediği one minute olayını küçümsedi ve Başbakan'ın tüm dünya Müslümanları tarafından büyük övgüyle karşılanan bu hareketini tasvip etmediğini söyledi. Şimon Peres'e övgüler düzen ve Başbakan'a hakaret eden Selçuk sözlerini şöyle sürdürdü "Erdoğan o konuşmayı niçin yaptığını biliyorum. Karşısındaki adam çok dolu bir adam. Onunla başa çıkamadığı için one minute deyip hırçınlaştı. Şimon Peres çok deneyimli, kültürlü bir adam. Usta, kibar bir adam. Başbakan ona karşı direnemediği için böyle bir hamle yaptı" dedi. Bu sözler karşısında Abdülkadir Abdülkadiroğlu'nun sessiz kalıp onaylaması da gözlerden kaçmadı.