AHOB ÖĞRENCİLERE ULAŞSIN DİYE ÖRNEK KAMPANYA

Zekasoft'un ürettiği dünyanın yapay zekâlı ilk ve tek anlayarak hızlı okuma programı AHOB'dan daha fazla öğrencinin yararlanması için Yıldırım Yapı Yönetim tarafından örnek bir kampanya başlatıldı

Zekasoft'un ürettiği dünyanın yapay zekâlı ilk ve tek anlayarak hızlı okuma programı AHOB'dan daha fazla öğrencinin yararlanması için Yıldırım Yapı Yönetim tarafından örnek bir kampanya başlatıldı.
Samsun'da faaliyet gösteren Yıldırım Yapı Yönetim, Dünya'nın yapay zekâ içeren ilk ve tek Anlayarak Hızlı Okuma programı olan AHOB'u kat sakinlerinin öğrencilerine kullandırmak için örnek bir kampanya başlattı. Yıldırım Yapı Yönetim Sahibi Kemal Yıldırım, yapılan anlaşmayla lisans ücretinin 100 TL'sini karşılayacak.
100 TL KATKI YAPACAK
Samsun Teknopark'ta faaliyet gösteren Zekasoft'un üretip, geliştirdiği ve bir dünya markası olma yolunda ilerleyen AHOB, site ve apartmanlarda yaşayan sakinlerin çocuklarına avantajlı olarak sunulmaya başlıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Zekasoft Yazılım T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Coşgun, "Samsun'da profesyonel site ve apartman yöneticiliği yapan Yıldırım Yapı Yönetim ile bir anlaşma yaptık. Firma sahibi Kemal Yıldırım, yöneticiliğini yaptığı site ve apartmanlarda AHOB kullanmak isteyen sakinler için 100 TL katkı verecek. Her kat sakini için 100 TL katkı yapacak olan Kemal Yıldırım'a bu duyarlı davranışı için teşekkür ediyoruz. Bu anlaşma bize de moral oldu" dedi.
3 BİN 500 KİŞİYE ÖZEL KAMPANYA
Yıldırım Yapı Yönetim sahibi Kemal Yıldırım da, "Samsun'da yöneticiliğini yaptığımız site ve apartmanlarda yaklaşık 3500 kişi yaşıyor. Zekasoft'un yazılımı AHOB ile bir arkadaşım vasıtası ile tanıştım. Yazılımı kendim çocuklarımda kullandım ve faydasını gördüm. Bunun herkes tarafından kullanılmasını istedim. Karşılıklı görüşmede, kat sakinlerinden AHOB almak isteyenlere, yazılım ücretinin 100 TL'si tarafımdan karşılanacak. Geleceğimiz olan çocuklara hele ki ders ve sınavlarda başarı yakalamak isteyenlere bu program çok fayda sağlıyor" diye konuştu.
AHOB HIZLA BÜYÜYOR
AHOB programı, özellikle 7-17 yaş arasındaki çocuklarda dikkat eksikliği, okuma bozukluğu, okuduğunu anlama ve anlayarak hızlı okuma gibi pek çok özelliği geliştiriyor. Yapay zekâ içeren bu bilgisayar programının kullanıldığı ve Samsun Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü Samsun Okuyor Projesi'nde 660 öğrencide yüzde 109 başarı olduğu kanıtlanmıştır. AHOB'un çocuklardaki bu gelişimi TRT Haber'e başarı hikâyesi olarak konu olmuştu. Detaylı bilgi içinwww.zekasoft.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Köksal ÖNER
şokhaber.net