AİLEM SAHNEDE PROJESİ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Atakum Belediyesi Fırat Özdemir Anaokulu Müdürü Hülya Şen, "Bu yıl Bakın ailem sahnede projesi kapsamında velilerin aktif katılımı ile coşkulu bir şekilde kutlandı' dedi

Atakum Belediyesi Fırat Özdemir Anaokulu Müdürü Hülya Şen, "Bu yıl Bakın ailem sahnede projesi kapsamında velilerin aktif katılımı ile coşkulu bir şekilde kutlandı” dedi.
Saygı Durusu ve İstiklal Marsının okunmasının ardından Okulun velileri tarafından hazırlanan ve ailem sahnede projesi kapsamında oluşan halk oyunları, tiyatro gösteriminin yanı sıra müzik grubu etkinliklerini çocuklarına sergilediler. Programa Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, okul müdürleri, öğretmeler ve de davetliler katıldı.

[gallery ids="49366,49365,49364,49363,49368"]
DAHA KALİTELİ EĞİTİM GÜZEL BİR GELECEK OLARAK DÖNÜYOR
Açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Hülya Şen ,”Aile katılımlı uygulamalar sayesinde geçirdiğimiz bu eğlenceli süreçte okul aile iletişimini güçlendirmekte öğretmen, veli ve idareci olarak aramızdaki engelleri kaldırmakta birbirimizi daha iyi anlayarak sorunlara yaklaşımımız daha yapıcı olmakta. İşte buda çocuğumuza daha mutlu aile daha kaliteli eğitim güzel bir gelecek olarak dönüyor. Her çocuk okulu gelir çalışır öğrenir başarılı olur ama ailesinin arkasında ve destek olduğunu bilen çocuklar, yarını kendini bilen ve kendinden emin güçlü bireyleri olarak yetişir” diye konuştu.
BU ÜLKEYİ NASIL KURTARACAĞININ HESAPLARINI YAPTI
Programın hazırlanış şekli beni çok etkiledi izin verirseniz içimden geçenleri söylemek istiyorum 15 Mayıs 1919 İzmir’in işgali ile kuşlar ötmez bülbüller susmuştur sözüyle  konuşmasına  başlayan Atakum  Kaymakamı  Ali Bakoğlu. ”Yunan bayrağı İzmir hükümet konağına asılmıştır mavi bakışlı başak saçlı adam 19 Mayıs 1919 günü Samsun'a çıkar ve düşmanın işgal ettiği bu ülkeyi nasıl kurtaracağının hesaplarını yapan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ulusal kurtuluşu sağlamak için işte bugün TBMM’yi açar Türk milletinin özgürlük ve barış yaklaşımını hiçbir şey engelleyemeyen düşüncesini Mustafa kemali yapar" dedi.
ŞEHİT OLANLARIN ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ
Bu ülkeyi bize bağışlayan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve diğer vatan evlatlarının emanetine sahip çıkacaklarını vurgulayan Bakoğlu.” Ulusal kurtuluş savaşında ve bu gün ülkenin bölünmesine engel olmaya çalışırken şehit olanların önünde saygı ile eğiliyoruz. Bu büyük ülkeyi ve ulu önderimizin anısını sonsuza dek yaşatmak Türk bayrağını sonsuza kadar dalgalandırmak hepimizin namus borcudur böyle özel bir günde yapılan kutlamada bulunmaktan şeref duyuyorum ne mutlu cumhuriyetçiyim diyene ne mutlu Atatürkçüyüm diyene ne mutlu türküm diyene“ diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net