Ak Gençlik Ak Kardeşlik Birlik Gecesi

'2001'den Günümüze Ak Gençlik Ak Kardeşlik Birlik Gecesi'nde bir araya gelen AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları'nda başkanlık görevi yapan partililer eski günleri yad ettiler

'2001'den Günümüze Ak Gençlik Ak Kardeşlik Birlik Gecesi'nde bir araya gelen AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları'nda başkanlık görevi yapan partililer eski günleri yad ettiler.

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen '2001'den Günümüze Ak Gençlik Ak Kardeşlik Birlik Gecesi' Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet evinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen geceye AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve 2001'den bugüne kadar AK Parti İl Gençlik Kolları'nda başkanlık görevi yapan partililer katıldı.

BİZLERE ÖRNEK OLDUNUZ

Gecenin açılış konuşmasını yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, "2001'den Günümüze "AK Gençlik Ak Kardeşlik" programımızın 2. buluşmasında ilçelerimizde ve ilimizde gençlik kolları başkanlığı yapmış değerli abilerimiz ve kardeşlerimizle birlik gecemizde bir araya geldik.

Bu aile tablosu bizleri mutlu ediyor. Biz teşkilatçılığı sizlerden öğrendik, öğrenmeye de devam ediyoruz. Sizlerin yaptığımız başarılı çalışmalar bizlere örnek oldu. Hasbihal edebilmek, istişare yapmak çok önemli. Sizlerden aldığımız bayrağı yukarıya taşıyıp davamız için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Ben bu duygu ve düşünceler içinde İl ve ilçe Gençlik Kolları teşkilatında başkanlık yapmış, dava için çalışmış tüm abilerime şükranlarımı sunuyorum. Programımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

HEDEFLERİNİZİ YÜKSEK TUTUN

Kendisinin de gençlik yıllarından itibaren aktif siyasetin içinde yer aldığını dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kuruluşundan bugüne kadar İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan kardeşlerimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 2001 yılından itibarin bu sürecin içinde bulunan arkadaşlarımız var. Tabiki bu noktalara kolay gelinilmedi. Hepinizin bu çalışmalarda büyük emekleri var. Bunun için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. İl Gençlik Kolları Başkanımızı ve ekibini ben tebrik ediyorum çok güzel bir organizasyonu tertip etmişler. Bende sizin gibi gençlik teşkilatlarının içinden gelen bir kardeşinizim. Lise, üniversite yıllarımızda aktif siyasetin içinde yer aldım. İlimizde Milli Gençlik Vakfı'nın 10 yıl süreyle başkanlığını yaptım. Partimizde teşkilat başkanlığı yaptım. Daha sonra belediye Başkanı olarak seçildik. Türkiye Büyük Millet Meclisi Müşavirliği yaptım. Son olarakta yine İlkadım Belediye Başkanı olarak görevime devam ediyorum. Yani şunu söylemek istiyorum bu işler gençlikten geçiyor. İnşallah sizlerde hedeflerinizi yüksek tutun, hedefleriniz doğrultusunda çalışın" dedi.

GELECEK SİZLERİN ELİNİZDE

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise, "Kuruluşundan bugüne kadar İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan kardeşlerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar hepiniz ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hizmetler ettiniz, çalıştınız, çabaladınız. Ülkemizin ve partimizin bu mertebelere gelmesinde hepinizin büyük emekleri var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Partimiz 2001 tarihinde kuruldu ama bizim davamız bin yıllık dava. Davamız büyük, medeniyetimiz büyük, yolumuz uzun fakat hedeflerimiz büyük. Sizler her zaman omuzlarındaki sorumluluğu hisseden AK Gençler olarak davanıza sahip çıkıyorsunuz. Gelecek sizlerin elinizde, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ülkemizi sizler taşıyacaksınız.

Bildiğiniz gibi önümüzdeki seçimlerde anayasayı değiştirmek amacıyla yüksek bir oy oranı alabilmek için tüm teşkilatlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçim sadece Türkiye için değil, sadece AK Parti için değil, bütün İslam dünyası, bütün mazlum milletler, bütün dünya için çok önemli bir seçim olacaktır. Bu duygu ve düşünceler içinde böyle güzel bir organizasyona imza atan İl Gençlik Kolları Teşkilatımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Gecede bol bol sohbet eden partililer eski günleri yad ettiler. Çekilen bir fotoğraf ise İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın tarihçesini ortaya koydu. Mevcut başkan Caner Göktepe, sırasıyla İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevi yapan Recep Kemal Certel, Hakan Karaduman ve Mustafa Eyüpoğlu ile hatıra fotoğrafı çekindi.