AK PARTİ ADAY ADAYLARINA DUYURULUR!

AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu'ndan ilgin çıkış… Başkan vekili Dilekoğlu'nun açıklamalarına göre Ak partiden milletvekili aday adayı olanlar, tam teşekkülü bir hastaneden rapor alma

AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu’ndan ilgin çıkış…

Başkan vekili Dilekoğlu’nun açıklamalarına göre Ak partiden milletvekili aday adayı olanlar, tam teşekkülü bir hastaneden rapor almaları gerekeceği görülmekte.

AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu’nun facebook’taki sosyal paylaşım sayfasından milletvekili aday adaylarına hakaret.[gallery ids="21424"]

Başkan vekili Dilekoğlu, yazdığı mesaj dikkat çekti. Milletvekili aday adaylığının açıklandığı bir ortamda bu paylaşımı yapan Dilekoğlu’nun, milletvekili aday adaylarına yönelik mesajı şöyle; “Kişilik bunaması' sendromu yaşayanların bu sendromdan kurtulabilmesi için en etkin yol, milletvekili aday adayı olmasıdır.” Benden söylemesi.

Facebook’daki paylaşım hesabından yayınladığı bu mesaj herhalde aday adayları için çikolata dağıtmadığı, Dilekoğlu bunun üzerine hemen hesabına ekleme yapmak zorunda kaldı… “Toplumda karşılığı olmayan bu kişilerin, siyasi parti ayrımı yapmaksızın aday adaylık konusunda samimi çalışan ve bu işi hizmet aşkıyla yapan aday adaylarının moralini ve motivasyonunu bozamayacağı kesindir. Kişilik bunaması geçirenlerin başka bir yol bulmasını tavsiye ederim” diye ekleme yaptı.

Facebook’daki paylaşımına tepkiler yağmakta.

Gelen tepkilerde; Böyle bir zatın il başkan vekili olması da işin ayrı bir yönü!

Şark kurnazlığını yaparak ekleme yapması kendi partisinin camiasını ve aday adaylarını kandırabilir.  Yaptığı açıklamanın kendi partisi için geçerli olabileceğini ancak başka partiler için bunu söylemesinin tam bir ukalalık olduğunu, Sayın Dilekoğlunun acilen bir psikoloğa görülmesi gerektiği dile getirdiler.

Şokhaber.net