AK PARTİ'DE HÜCRE YENİLEMESİ YAPACAĞIZ!

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, 'AK Parti Samsun il başkanı seçildiğim gün partimizde dava adamlığı ön plana çıkacak, partimizi milletimizle yönetmeye başlayacağız' dedi

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, “AK Parti Samsun il başkanı seçildiğim gün partimizde dava adamlığı ön plana çıkacak, partimizi milletimizle yönetmeye başlayacağız” dedi.
Teyyare, Samsun’da üstü örtülen birçok sıkıntının olduğunu da kaydederek, teşkilatların bütün sıkıntılarının farkında olduğunu belirtti ve “AK Partimizde il, ilçe ve mahalle başkanlarına kadar her kesimde hücre yenilenmesine gidilecektir” şeklinde konuştu.
Teyyare şöyle devam etti;
AK Partili olmayanlar, AK Parti yönetiminde olamayacak. Makam, mevki ve ekonomik çıkar peşinde olanları partiden temizleyeceğiz. Bedeni Samsun'da, aklı ve ruhu başka yerlerde olanlar Samsunda hiç bir yerde görev alamayacaklar.
Samsunu Samsunlularla yöneteceğiz. Samsunlu olmak;
Samsun'da yaşayan. Samsun'da ticaret yapan, Samsun’a katma değer sağlayan ve kendini Samsunlu bilem herkes Samsunludur. FETO’culara göz açtırmayacağız. Samsun'a ivme kazandıracak bütün iş adamlarına il başkanı olarak destek vereceğiz.
Muhtarlarımız, öğretmenlerimiz başımızın tacı olacaklar. Öğretmenlerimiz, imamlarımız ve sivil toplum kuruluş temsilcilerimizle büyük bir çalışma içinde olacağız. Hiçbir vatandaşımız il ve ilçe başkanlıklarından kalbi kırılarak geri gönderilmeyecektir.
Bundan sonra samsun AK Parti'de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Ya yol açacaklar. Ya yol verecekler, ya da yoldan çekilecekler. Başka şansları yok dedi.