AK PARTİ'NİN HALKA VEREBİLECEĞİ BİR ŞEY KALMADI

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, Bafra'nın Doğankaya, Şeyhulas ve Derbent mahallelerinde vatandaşlarla buluştu

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, Bafra'nın Doğankaya, Şeyhulas ve Derbent mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Edis;'13 yılda halktan aldıkları krediyi kötü kullananların halka verebilecekleri bir şey kalmamıştır' dedi.

BEN İÇİNİZDEN BİRİYİM

Kendisinin de bu mahallelere yakın olan Aktekke Köyü'nde doğduğunu söyleyen MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis; 'Buraların havasını koklamamış, köylünün yanında olmamış siyasetçiler sizin dertlerinizi nasıl çözer ki?. Ben içinizden biriyim. Bafra'nın ortak adayı olarak kendi öz çocuğunuza destek vermenizi istiyorum. MHP iktidarında çiftçimizin, köylümüzün sorunlarını biz çözeceğiz. Hiç bir vatandaşımız umutsuzluğa kapılmasın' dedi.

ZENGİN BİR AZINLIK VAR

MHP'nin seçim beyannamesinde özellikle büyükşehir yasasını kaldıracaklarını, çiftçilere büyük yenilikler getireceklerini ve bunların hayata geçirilmesiyle birlikte rahat bir nefes alınacağını belirten Edis; 'Bu hükümet samimi değil. Bizim halkımız kendisine doğru söyleyen, vatandaşını kandırmayan siyasetçileri sever. 13 yılda halktan aldıkları krediyi artık tükettiler. Kendilerini zengin ederken, vatandaşlarımızı mağdur ettiler' diye konuştu.

GELİN MHP'DE BULUŞALIM

AK Parti'nin artık inandırıcılığını kaybettiğini ve halka verecek sözleri kalmadığını belirten Edis; 'Türk halkı bunlara 13 yıllık bir iktidar kredisi verdi. Ne yaptınız? Esnafımız, memurumuz, işçimiz, köylümüz, çalışanlarımız, öğrencilerimiz niye mutsuzlar? Bu ülkeyi neden ayrıştırdınız? Hiç bir hükümet döneminde bunlar yaşanmadı. Bunlar artı kaos partisi oldular. Gelin Ülkenin yıkılmayan tek kalesi MHP'de buluşalım' diyerek sözlerini tamamladı.