AKCAGÖZ, GÖKSEL'E SORUYOR?

Havza AKP İlçe Başkanı'nın Havza ilçesinde kamuda çalışan taşeron işçileri bizzat AKP İlçe binasına çağırarak, "Hem AKP'ye üye olacaksınız, hem de partiye üye kazandıracaksınız" dediği ve özellikle Mu

Havza AKP İlçe Başkanı'nın Havza ilçesinde kamuda çalışan taşeron işçileri bizzat AKP İlçe binasına çağırarak, "Hem AKP’ye üye olacaksınız, hem de partiye üye kazandıracaksınız" dediği ve özellikle Muhtarlar başta olmak üzere vatandaşlara, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanımıza hakaretten dolayı Havza Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmak üzere Parti Binamıza Kimlik Fotokopisi ile gelerek Hassasiyet göstermeniz önemle rica olunur.
İlçe Başkanı Mahmut Karahan; "şeklinde sms gönderdiği yönünde  yoğun olarak şikâyet almaktayız. Bu hususta bilginiz var mı? Varsa, bu apar topar AKP’ye üye yapma girişiminin ve insanları şikâyetçi olmaları konusunda zorlamanın sebebi nedir? İnsanların üzerinde bu derece baskı kurulmasının, anlaşılabilir bir tarafı yoktur. Kimse hiç bir siyasi partiye üye olmaya zorlanamaz. Kaldı ki AKP siyasetinin iflas ettiği bu günlerde özellikle bu girişimlerin ortaya çıkması daha manidardır. Bu, toplum nezdinde güçlü görünme çabasının üye sayısını artırıyor görüntüsü verilmek istenmesinin başka bir izahı olamaz. Varsa başka bir izahı sizden açıklama bekliyoruz?
Bu girişimler, diğer AKP İlçe örgütlerinde de yapılıyor mu? Bu sorulara cevap vermenizi bekliyoruz.
Tüm bu hususları, kamuoyuyla paylaşıyoruz.