AKCAGÖZ'DEN SALDIRI AÇIKLAMASI!

CHP Samsun İl Başkanı Av

CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde gerçekleşen terörist saldırısı nedeniyle bir açıklama yaptı.
Yaptığı açıklamada; İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde gerçekleşen terörist saldırı sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz.
Alınan bilgilere göre, saldırıyı Işid üstlenmiştir.
Bir ülkenin insanların kendisini en güvende hissettiği yerlerinin başında ulaşım hatları; bunların içinde de hava limanları gelmektedir. Bu anlamda bu terörist eylem ülkenin güvenliğine yönelik büyük bir saldırıdır.
Türkiye maalesef, insanlarının ve ülkemizi ziyaret eden turistlerin can güvenliğini sağlamaktan çok uzak bir noktaya doğru sürüklenmektedir. ABD vatandaşlarını Türkiye'ye gelmemeleri konusunda uyarmaktadır. Birçok devlet, Türkiye'de bulunacak olan vatandaşlarına temkinli olmalarını, mecbur kalmadıkça ülkemize gelmemelerini salık vermektedir.
Ülkemizin başına Işid belasını musallat edenler, sorumluluktan kaçamazlar. Eskiden Ramazan ayında sadece iftar topu patlardı, şimdi ise bombalar patlamaktadır. Yeni Türkiye diye dayatılmak istenen süreç, kan ve gözyaşını çoğaltmaktan başka bir işe yaramamıştır.
Millet olarak bu acı günleri mutlaka geride bırakacağız. Terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve Türk milletine baş sağlığı diliyoruz.
şokhaber.net