AKŞENER'DEN SİNYAL!...

Meral Akşener, Demokrat Parti'ye teşekkür ziyaretinde bulundu

Meral Akşener, Demokrat Parti'ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Akşener, ziyaret sonrası kendisine yöneltilen 'Sizin için yeni bir parti veya bir yol haritası ortaya çıkmış olabilir mi' sorusuna "Şimdi esasında bir 'hayır partisi' kuruldu. Esas olan 'hayır partisinin' mensuplarının ne istediğidir. Esas olan 'hayır' cephesinin haklarını hukukunu muhafaza ettirmek, hukuk için mücadele etmek. Bu mücadeleyi birlikte sürdüreceğiz" şeklinde yanıt verdi.
Meral Akşener, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal'a Partinin Genel Merkezinde teşekkür ziyaretinde bulunduktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.
BU MÜCADELEYİ BİRLİKTE SÜRDÜRECEĞİZ
Gazetecilerin Partiler üstü bir çalışmanız yok mu sorusunu ise Akşener şöyle yanıtladı; "Şimdi esasında bir 'hayır partisi' kuruldu. Esas olan 'hayır partisinin' mensuplarının ne istediğidir. Onlarda gördüğüm kadarıyla şunu istiyor, bir birleriyle kavga etmeyin, bu bloku muhafaza edin ve arttırarak devam edin. Ama öncesinde bu gayretin, işinden olmak pahasına 'hayır' kampanyasına birey olarak dâhil olanlar var. Çeşitli tehditlerle karşılaşan insanlar oldu. Buna rağmen hayır oyu için çalıştılar. Bizim vazifemizdi. Ama o kadar ağır baskı uygulandı ki o bireylere en çok onlara teşekkür ediyorum".
‘HAYIR’ CEPHESİ GÜÇLÜ BİR MUTABAKAT
"Dolayısıyla bütün bu insanların oluşturduğu bir hayır partisi oluştu hepimizi tanzim eden. Esasında bu dediğiniz hayır  cephesi bu mutabakatı oluşturdu. Esas olan 'hayır' cephesinin haklarını hukukunu muhafaza ettirmek, hukuk için mücadele etmek. Hukuk olmayınca hürriyet yok, hukukun üstünlüğü olmayınca demokrasi yok, hukukun üstünlüğü olmayınca liyakat yok, hukukun üstünlüğü olmayınca nefes almaya imkân yok. Bu mücadeleyi birlikte sürdüreceğiz"