Aktif Eğitim Sen 2 Yaşında

Aktif Eğitimciler Sendikası kuruluşunun 2

Aktif Eğitimciler Sendikası kuruluşunun 2. yıldönümünü ülke genelinde yaptıkları farklı etkinliklerle kutladı.
Türkiye genelinde şubeler ve temsilcilikleri bulunan sendika hem kuruluşunun yıldönümünü hem de Öğretmenler Gününü farklı etkinliklerle kutladı. Aktif Eğitim-Sen Samsun Şubesi Vezirköprü Temsilciliği de üyelerini Öğretmenler Günü ve kuruluş yıldönümü programı vesilesiyle bir araya getirdi. Program Aktif Eğitim-Sen Vezirköprü Temsilcisi İlker Zeytinli'nin açılış konuşması ile başladı.
Programa davetli olarak katılan Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor ise konuşmasında: "Aktif Eğitim-Sen ailesi olarak 2. Gurur Yılımızı da geride bıraktık. Mutluyuz, gururluyuz. Çünkü; 2 yıl içerisinde sosyal sendikacılık ilkemizin gereği olarak üyelerimizle hayatı paylaştık. Yaptığımız toplu etkinlik, kurumsal etkinlik ve bireysel etkinliklerle hep alanlardaydık.
Geçen 2 yılda eğitimin ve eğitimcinin gerçek sorunlarının tespiti ve çözümüne yönelik çalıştayların, panellerin, seminerlerin olduğu bilimsel araştırma, ortak akıl toplantısı gerçekleştirdik.
Geçen 2 yılda “Bilgi paylaştıkça, güç birleştikçe artar” dedik ve eğitimin tüm paydaşlarıyla ortak doğrularda birlikte hareket ettik.
Aktif Eğitim-Sen'in sıcak, samimi ve beklentisiz gayretleri, eğitim muhataplarından hak ettiği ilgiyi gördü ve KOCAMAN BİR AİLE olduk.
2. Yaşımızı üyelerimizle birlikte ve millete hizmet yolunda doldurmanın gururunu yaşarken biraz daha büyümenin, tecrübe kazanmanın bizlere yüklediği sorumlulukları da unutmadık.
Bu bağlamda;
Ortak sevinç ve kederlerimizi birlikte yaşamak için hep alanlarda olmaya devam ediyoruz.
Sendikamızın güç ve imkânlarını üyelerimizle paylaşmaya devam ediyoruz.
Aktif Akademi Eğitimleri kapsamında düzenlenen eğitimlerle, daha kaliteli hizmetler sunabilmek için hep birlikte gelişmeye devam ediyoruz.
Eğitim emekçileri olarak, eğitim emekçilerinin sosyal, kültürel, mesleki ve ekonomik hak ve çıkarlarını korumak için mücadelemize kararlılıkla devam ediyoruz.
Varlıklarıyla bize güç veren tüm üyelerimize teşekkür ediyor, milletimize ve insanlığa Aktif yöntemlerle hizmet etmek isteyen tüm eğitim çalışanlarını, ailemizin sıcaklığını birlikte yaşamaya davet ediyoruz." diyerek konuşmasını bitirdi.
2. kuruluş yıldönümü pastasının kesilmesi ile program sona erdi.