ALDIĞIMIZ ÜÇ PUANA SEVİNMEDİK

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Ladık Beldespor'un Teknik Direktörü Sinan Ünal, 'Sahada şekiz kışı kalan rakibimizi karşısında aldığımız üç puana sevinmedik' dedi

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Ladık Beldespor’un Teknik Direktörü Sinan Ünal, ’Sahada şekiz kışı kalan rakibimizi karşısında aldığımız üç puana sevinmedik” dedi.
KARŞIMIZDA SEKİZ KİŞİ RAKİBİMİZ İYİ MÜCADELE ETTİ
Samsun Yolspor karşısında aldıkları galibiyete sevinemediklerini dile getiren Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Sinan Ünal, ’Rakibimizin karşısında atiğimiz gol ile öne geçtik. İlk yarının son dakikalarında acemice yediğim gol sonucunda maça eşitlik geldi. İkinci yarda ise bulunduğumuz gol pozisyonlarının ancak birsini değerlendirebildik. Maçın yetmişinci dakikasından sonra sahada sekiz kişi kalmaların rağmen rakibimiz oyumcuları iyi mücadele ettiler kedilerini tebrik ediyorum. Bu maç bizim için artık geride kaldı” diye konuştu.
LİG’DE KALAN TÜM MAÇLARIMIZI KAZANMAK ZORUNDAYIZ
Yeni Amasyasor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını hatırlatan Ünal, ”Rakiplerimizin karşısında iyi mücadele ediyoruz ve istenilen sonucu almadığımız için ligdeki yerimizden memnun değiliz. Lig’de kalan tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Bu arada hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Yeni Amasyasor maçını önemsiyoruz iyi bir takım. Hazırlıklarımızı üç puan üzerine kurlu yapacağız. Bu maçtan kayıpsız olarak ayırılmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızı bu önemli maçımsımıza davet ediyoruz“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net