ALİ KOÇ GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Bir süre önce Ayvacık İlçesinde geçirmiş olduğu trafik kazası sebebi ile ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve 15 gündür Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan

Bir süre önce Ayvacık İlçesinde geçirmiş olduğu trafik kazası sebebi ile ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve 15 gündür Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan Ayvacık belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kademe atölyesi personeli Ali Koç verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşam mücadelesini kaybeden Ayvacık Belediyesi Personeli Ali Koç  gözyaşları içerisinde toprağa verildi. İlçenin Keskinoğlu Mahallesi Merkez Camide ikindi namazına müteakiben düzenlenen cenaze törenine başta Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur olmak üzere Ayvacık Belediyesi Başkan Yardımcıları Cemal Güler ve Refahittin Şencan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

[gallery ids="35168,35169,35170"]

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur “Belediyemiz personeli kıymetli kardeşimin hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü içerisindeyim. 15 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren ve bu mücadeleye yenik düşen Ali kardeşimin vefat haberi bizleri çok üzdü. Yoğun bakım ünitesinde olduğu zaman süresince kendisini ve ailesini hiç yalnız bırakmadık. Ailesine destek olduk Ali kardeşime dualarımızı eksik etmedik. Yüce Mevla’mın takdiri demekten başka bir şey gelmiyor elimizden, Vefat haberi ile bizleri yasa boğan Ali kardeşime Allah’tan rahmet diliyorum. Giden geri gelmiyor, ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah’ım ailesine sevenlerine sabırlar versin. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.