Ali Korkmaz'ın Ailesinden Yardım Çağrısı!...

Terme'de bir süre önce denize düşen Ali Korkmaz'ı Devlet Aramayı bıraktı

Terme’de bir süre önce denize düşen Ali Korkmaz’ı Devlet Aramayı bıraktı. Ailesi perişan, devlet yetkililerinden yardım bekliyor.
DEVLETİMİZ BİR HELİKOPTER BİLE VERMEDİ
Termede bir süre önce denize düşen Ali Korkmaz’ın arama çalışmaları durdu. Ali Korkmaz’ın arama çalışmalarına ailesi kendi imkânları ile devam ediyor.
Korkmaz’ın ailesi yakını H. K. yaptığı açıklamada; İlk gün helikopter geldi. Ondan sonra daha gelmedi. Bir de Salı günü akşam saat 19.00 da geldi. Helikopter su yüzeyinden 5-6 metre aşağıya kadar gözetleyebiliyor. Şu ana kadar dalgıç falan hiç gelmedi. Biz zaten balıkçı teknesi olan arkadaşlarla suyun üzerinde yüzeysel arama yapıyoruz. Bizim için önemli olan denizin dibi, biz oraya inemiyoruz. Onu da profesyonel dalgıçlar anca yapar.
Korkmaz’ın ailesi gördüğünüz gibi bizler koca denizde tek başımıza arama yapıyoruz. Devletimizden istediğimiz bir helikopter, onu bile çok görüyorlar. Sesimizi duyan yok. Denizde tek başımıza cenazemizi bulmaya çalışıyoruz. Elimiz ağamız bağlı, bize destek olacak birilerini arıyoruz. Bugün bizim başımıza gelen bu olay yarın sizin de başınıza gelebilir diye ifade etti.
Korkmaz ailesi yakını H.K sözlerinin devamında; Bizim canımız yavrumuz gitti. Bir hayvan için dünyayı ayağa kaldırıyorlar ancak bizim için ses bile çıkmıyor. Terme Kaymakamımızla görüşüyoruz. Arama işlerinin çok ağır gittiğini kendisine ifade ettik. Durumumuz bu, ne yapacağız, elimizden başka bir şey gelmiyor. Biz de bunun için devletimizden bu işe öne vermelerini istiyoruz diye sözlerini tamamladı.
şokhaber.net