ALINAN SONUÇTAN MEMNUNUM

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor'da Teknik Sorumlu Güven Gümüşdağ, 'Bu maçı kazandığımız için mutluyuz 'dedi

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Güven Gümüşdağ, ”Bu maçı kazandığımız için mutluyuz ”dedi.
MAÇI KAZANAN TARAF BİZ OLDUK
Orduspor karşısında alınan sonucu değerlendiren Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlu Güven Gümüşdağ,” Rakibimiz maçı kazanmak için her iki yarıda karşımızda iyi mücadele etti. Bizde bu arada attığımız iki gol sonucunda maçı kazanan taraf biz olduk. Alınan bu güzel galibiyetin sonucunda futbolcularımın yanı sıra maç boyunca Atakum Belediyespor’u destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ALBERT DIŞINDA EKSİK OYUNCUMUZ YOK
Ünyespor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Turuncu- Mavi -Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Gümüşdağ”, İki hafta sonra ilk yarı bitiyor. Her iki haftayı kayıpsız kapatmayı hedefliyoruz Orduspor karşısında desteğini esirgemeyen taraftarlarımızı. Bu önemli maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Takımımızda cezalı duruma düsen Albert Archı Audry  Fatakı  dışında   eksik oyuncumuz bulunmuyor“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net