Allah beraberliğimizi daim etsin…

Atakum Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca mahallelerde kurulan dev iftar sofralarında Atakumlularla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Taşçı, 'Allah, birlik ve beraberliğim

Atakum Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca mahallelerde kurulan dev iftar sofralarında Atakumlularla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Taşçı, “Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin, ağzımızın tadını bozmasın inşallah” dedi.

Ramazan Ayı boyunca mahallelerde kurduğu dev iftar sofralarında Atakumluları buluşturan Atakum Belediyesi, son iftar buluşmasını Alanlı Mahallesinde gerçekleştirdi. Alanlı İlkokulunun bahçesinde düzenlenen ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ile Alanlı Mahallesi Muhtarı Aydın Coşkuner de katıldı.

İftar yemeği öncesi vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, iftar sonrasında ise bir konuşma yaptı. Konuşmasında Ramazan Ayının maneviyatı içerisinde bir ayı geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Taşçı, “Atakum İlçesinde tüm mahallelerimizi kapsayan iftar buluşmaları gerçekleştirdik. Bu iftar buluşmalarının sonuncusunu da çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla Alanlı Mahallesinde gerçekleştirdik. Ramazan Ayının ilk gününden bu yana sağlanan bu birlik ve beraberlik ortamının mutluluğunu yaşıyorum. Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin, ağzımızın tadını bozmasın inşallah” dedi.

Atakum İlçesinin değişmesi ve gelişmesi için kapsamlı bir çalışma programı içerisinde olduklarına değinen Başkan Taşçı, “İlçemizin hem fiziksel hem de sosyal anlamda yaşadığı değişim ve gelişim süreci ortada. Bizler bu süreci hızlandırmak ve Atakum İlçesini hedeflediğimiz noktaya ulaştırmak için çalışıyoruz. Kapsamlı bir çalışma programımız var. Bu program çerçevesinde rutin belediyecilik çalışmalarımızın yanı sıra herkesi yakından ilgilendiren projelerimizle geleceği planlıyoruz” diye konuştu.