Alt Yapı Çalışmaları Hız Kazandı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Mehmet Paşa mahallesi Fatih Sultan Mehmet caddesinde alt yapı çalışmalarının yanı sıra Ondokuz Mayıs Mahallesinde de çalışmalarımızı başladık" dedi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Mehmet Paşa mahallesi Fatih Sultan Mehmet caddesinde alt yapı çalışmalarının yanı sıra Ondokuz Mayıs Mahallesinde de çalışmalarımızı başladık" dedi.
Kavak'ta alt yapı sorununa kesin çözüm getirebilmek adına ilçenin şantiye alanına döndüğünü belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "SASKİ Kavak Şube Müdürümüz Savaş Gayretli ile Ondokuz Mayıs Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarımız ile sohbet etme imkânı bulduk" dedi.
İLÇEMİZİ PIRIL PIRIL YAPIYORUZ
İlçe genelinde yürütülen alt yapı çalışmalarından vatandaşların memnun olduğu gözlemlenirken ilçenin her yerinde çalışmaların sürmesi ilçeyi adeta şantiye alanına döndürdü. İlçe genelinde büyük ölçüde alt yapı sıkıntısının olduğunu belirten Sarıcaoğlu, "İlçenin alt yapı konusundaki sıkıntısını göreve geldiğimiz günden bu yana biliyoruz. SASKİ ile uyumlu çalışmalarımız neticesinde ilçe genelinde büyük çaplı alt yapı çalışmaları başladı" diye konuştu.
ALT YAPI OLMADAN ÜST YAPI OLMAZ
Alt yapı olmadan üst yapıya kesinlikle girmeyeceklerini hatırlatan Başkan Sarıcaoğlu, "Alt yapıdaki sorularımızı halledip girmeyeceğiz. İlçemizde alt yapısı biten cadde ve sokaklarımızın zaman kaybetmeden kilitli parke taşı döşemesine geçeceğiz. Ondokuz Mayıs Mahallemizde Canbulatoğlu Çerkez Ekrem Bey Parkı ve Düğün Salonumuzun da açılışı ile birlikte bu sokağımızın görünümü tamamıyla değişecek. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.
Köksal Öner
şokhaber.net