ALTIN KRAMPONLARI ÇARŞAMBADA YETİŞİYOR...

Samsun'un Çarşamba ilçesinde faaliyetine devam eden Yeşilırmakspor kulübü, yaz spor okulu Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı 'Futbolda yaz spor okulu geleceğe yapılan yatırımların en önemli ayağıdır' dedi

Samsun'un Çarşamba ilçesinde faaliyetine devam eden Yeşilırmakspor kulübü, yaz spor okulu Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı “Futbolda yaz spor okulu geleceğe yapılan yatırımların en önemli ayağıdır” dedi.
GÜÇLÜ BİR KADROYA ULAŞMASI ADINA GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ
Her yıl olduğu gibi bu yılda acılan yaz spor okulun ‘da geleceğin altın kramponlarını yetiştireceklerini belirten Yeşilırmak kulübü, yaz spor okulu Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı,” Acılan yaz spor okulumuzda,2005-2010 doğumlu 250 öğrenciyle haftada üç gün Serkan Ekici hocamızla birlikte devam ediyoruz. Yeşilırmak kulübü spor okulun ‘da yetenekli tespit ederek, kulübümüzün önümüzdeki yıllarda daha güçlü bir kadroya ulaşması adına geleceğe yatırım yapıyoruz ve Türk futboluna kazandırma k için çapa sarf ediyoruz” diye konuştu.
TAZE KAN OLARAK TÜRK FUTBOLUNUN HER ZAMAN HİZMETİNDE OLACAKTIR
Futbolda altyapının önemine vurgu yapan Yeşilırmak kulübü, yaz spor okulu Teknik Sorumlusu Hancı Kulübümüz U14 Yaş kategorisinde Giresun’da bölge birincisi olarak Sinop’ta düzenlenen Türkiye şampiyonasına katılarak ilk 20 takım arasına girerek Samsunu temsil etmiştir. Kulübümüz her zaman taze kan olarak Türk futbolunun her zaman hizmetinde olacaktır. Bu konuda kulüplerin yasması için kulüp protokolü dâhilinde yapılan destek faaliyetleri programında, emeği gecen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Şener Aydın’a, Samsun Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Sayın Hasan Özbulut’a ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD ) Samsun Şube Başkanı Sayın Hakkı Bayrak’a teşekkür ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net