ALTIN MEŞE PARK TESİSLERİ AÇILDI

Canik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl özelleştirilen, ismi değiştirilen Altın Meşe Park Tesislerinin açılışı yapıldı

Canik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl özelleştirilen, ismi değiştirilen Altın Meşe Park Tesislerinin açılışı yapıldı. Muzaffer Altıntaş’ın işletmeciliğini yaptığı Altın Meşe Parkı tesislerinin açılışına katılım oldukça yüksek oldu.[gallery ids="21254,21255"]

Açılış öncesi bir konuşma yapan Muzaffer Altıntaş, “Samsun’un yeni sevgilisi 14 Şubat’ta halkımızla buluşuyor ve açılıyor sloganıyla birlikte, insanların ailesiyle gelebilecekleri bir mekân yapma arzusunda olduk ve iddia ediyoruz yakında Karadeniz’in kalbi burada atacak” dedi.

3 ay önce Meşe Tesislerini devraldıklarını belirten Altıntaş, “Samsun’un gözde mekânlarından olan Meşe tesisleri, yeni ismiyle Altın Meşe Parkı oldu. Samsun’un en güzel yerlerinden olan bu mekân 3 ay içerisinde çok değişti. Burayı içinde 6 farklı yapıdan oluşan bir yaşam merkezi haline getirdik. Karadeniz’in en büyük tesisi olma özelliğini elinde bulunduran Meşe Kültür Tesisleri; yemyeşil ağaçların arasında, deniz manzarasıyla, aynı zamanda yenilenen dekorasyonu, genişletilmiş menüsüyle ve nezih ortamıyla kendini ayrıcalıklı hissetmek isteyen konuklarımızı dört mevsim ağırlayacağız” diye konuştu.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç’te yaptıkları bu özelleştirmenin diğer yerel yönetimlere örnek teşkil edecek bir yapıda olduğunu belirterek, özelleştirmenin ardından istihdam edilen kişi sayısının iki katına çıktığını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi yapıldı,