Altınordu Belediyesi ilçe genelinde başlattığı temizlik seferberliğine bir yenisini daha ekledi.

ÇÖP KABİNLERİ DEVREDE Altınordu Belediyesi ilçe genelinde başlattığı temizlik seferberliğine bir yenisini daha ekledi

ÇÖP KABİNLERİ DEVREDE

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde başlattığı temizlik seferberliğine bir yenisini daha ekledi.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde nüfusun yoğun olduğu alanlarda kötü koku ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek maksadıyla çöp konteyner saklama kabinleri yerleştiriliyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş; Daha modern bir Altınordu inşa etmeye devam ediyoruz. Temizlik konusunda vermiş olduğumuz sözleri tek tek yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Bugün Temizlik işleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz hem görünüm hem de çevre açısından daha modern olan konteyner saklama kabinleri ilk etap'da nüfusun yoğun ve hareketli olduğu alanlara yerleştiriyor. Önümüzdeki süreçte bu kabinleri ilçe genelinde her mahallemize yayacak şekilde çalışmaları devam edeceğiz.

100 ADET ÇÖP KONTEYNER SAKLAMA KABI YERLEŞTİRİLECEK

İlk etap'da 100 adet çöp konteyner saklama kabının ilçenin ana arterlerine yerleştirileceğini söyleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti. " Şuan için ilçemizde yoğun olan nüfusun olduğu alanlara bu saklama kabinlerini yerleştiriyoruz. İlk etap'da 100 adet saklama kabı yerleştireceğiz. Ancak bu kabinlerden önümüzdeki süreçte bütün mahallelerimize yaygınlaştırmayı hedefliyoruz, diye konuştu.