ALUNTAŞ'TAN BELUR'A ZİYARET

Muğla İnşaat ve Turizm sektöründe önemli yatırımları olan Ayvacıklı başarılı iş adamı İbrahim Altuntaş Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'u makamında ziyaret etti

Muğla İnşaat ve Turizm sektöründe önemli yatırımları olan Ayvacıklı başarılı iş adamı İbrahim Altuntaş Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret etti. İlçenin gelişen turizmi hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken Belediye Başkanı Mustafa Belur ilçede yapılan projeler hakkında bilgi verdi.
Başarılı iş adamı İbrahim Altuntaş; “Ayvacık son yıllarda turizm noktasında yapılan çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin cazip bölgelerinden biri haline geldi. Doğal güzellikler içinde orijinal yapısı ve temiz havası ile insanları kendine çeken  bambaşka bir cennet. Ayvacıklı olmam münasebeti ile bu güzel ilçenin bendeki önemi apayrı. Bu güzel ilçenin bugün Türkiye’nin turizm merkezi haline gelmesinde en büyük pay sahibi olan Belediye Başkanım Sn. Mustafa Belur’a çok teşekkür ediyorum. Turizmci bir iş adamı olarak ilçem için bu alanda yatırım ve proje konusunda yapılabilecek ne varsa her zaman yapmaya hazırım” dedi.
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur; “Ayvacık’ımızın yetiştirdiği turizm sektöründe önemli yatırımları olan başarılı iş adamımız İbrahim Altuntaş’ın nazik ziyaretinden dolayı çok memnun oldum. Kendisi ile uzun yıllara dayanan dostluğumuz var. Ne zaman Ayvacık için kapısını çalsak bizleri hiçbir zaman geri boş çevirmemiştir. İlçemizin hak ettiği noktaya gelebilmesi adına birçok turizm ataklı projeler uyguluyor hayata geçiriyoruz. İlçemizin Turizm altyapısı noktasında üzerimize düşeni yapıyor böyle değerli iş adamlarımızı İlçemize yatırım yapmaları için teşvik ediyoruz. Başarılı iş adamı değerli dosttum İbrahim Altuntaş ile ilçemizin turizm potansiyeli hakkında ve neler yapılabilir noktasında bilgi alışverişinde bulunduk. Böyle değerli iş adamlarımızın ilçemize yapacakları yatırımlarla Saklı Cennet Ayvacık dünya çapında marka şehir olma yolunda hızla ilerleyecektir” dedi.