Ama hiç kimse bu mallar kalitelidir diyemez...

İktidar partisinin gererek ülke genelinde gerekse ilimiz dâhilinde görev yapan yetkilileri 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra yaptıkları açıklamalarla Türk Milletin




İktidar partisinin gererek ülke genelinde gerekse ilimiz dâhilinde görev yapan yetkilileri 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra yaptıkları açıklamalarla Türk Milletinin kendilerine vermiş olduğu  desteği önceden olduğu gibi şimdide hiç hak etmediklerini gösterir mahiyettedir.


Milliyetçi Hareket Partisi olarak öncelikle şunu belirtmek isteriz ki seçmen tercihleri medya, kamuoyu araştırma şirketleri ve iktidardan oluşan muhteşem üçlü tarafından menfi yönde etkilenerek Ak Parti lehine sonuçlar tecelli etmektedir.


Maalesef bu son yerel seçimlerde de bu menfi durum tarafımızdan üzüntü ile gözlemlenmiştir. Her alanda olduğu gibi siyasette de kalitenin önemli olduğu gerçeğini hiçbir zaman göz ardı etmedik ve kalitenin seçimlerde alınan oy oranları ile bir ilgisinin olmadığına inandık. Bu  gerçeği daha iyi anlatması  bakımından piyasalarda yaşanan şu örneğin  verilmesi faydalı olacaktır. Herkesin bildiği gibi en fazla satılan mallar çoğu taklide dayanan Çin mallarıdır. Çin malının  fazla sattığı herkes tarafından kabul görür ama hiç kimse bu mallar kalitelidir diyemez.


Türk-İslam Ülkücülerinin siyasi organizasyonu olan biz MHP'lilerin görevlerinden bir tanesi de Türk siyasetine her yönden kaliteyi getirmek için çalışmak ve bundan asla taviz vermemektir. Bu tavır Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'den taşra teşkilatlarımızdaki yöneticilerimiz ve hatta üyelerimizde bile görülebilecek kadar nettir.


İktidar partisine mensup belediye başkanları yaptıkları açıklama ve uygulamalarla kısa bir sürede  kalite sorunlarını ortaya koymuşlardır. Bu yetmezmiş gibi Ak Parti İl Başkanlığı koltuğunda oturan Sayın Fuat Köktaş Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için partimizin de adını zikrederek "umduğunu bulamayanlar ortalığı karıştıracaklar" ilk turda işi bitireceğiz vb. gibi  boş ve asılsız sözlerle siyasetteki kalite eksikliğini gözler önüne sermektedir.


Kaliteden ödün vermeden yolumuza devam ederken piyasadaki bozuk siyasi ürünlere kanmaması için Yüce Milletimizi uyarmaya devam edeceğiz.