ANADOLU'DA İLK KEZ SAMSUN'DA

Master Of Cake Samsun Pasta Yarışması ve Kahvaltı Etkinliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Anadolu'da ilk kez Samsun'da yapılacak

Master Of Cake Samsun Pasta Yarışması ve Kahvaltı Etkinliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Anadolu’da ilk kez Samsun’da yapılacak.
Master Of Cake Samsun Pasta Yarışması ve Kahvaltı Etkinliği dev jüri kadrosuyla Samsun'da 24 Eylül'de Sheraton Grand Samsun Otel'de yapılacak. Türkiye’de sadece İstanbul dışında yapılacak olan ilk organizasyon için bilgiler veren Organizatör Zümra Köse Uludoğan, “Nilay Mağaralı, Ebru Savaş, Kadir Kantar, Ayça Gürler, Tuba Geçkil, Ayşem Öztaş ve Duygu Tuğcu gibi camianın önde gelen isimleri katılımcılara hem paneller verecekler, hem de jüri olarak görev yapacaklar” dedi.
ÇEŞİTLİ SÜRPRİZLER OLACAK
Katılımların başladığına dikkat çeken Uludoğan, “Master of Cake Samsun'a katılmak için biletler tükeniyor. Bu büyük organizasyonda yer almak isteyen herkes www.masterofcakesamsun.com adresinden başvurularını yapabilirler. Organizasyonda ayrıca birçok sürprizler olacak. Konuklarımız için hediyelerle dolu çekilişler, özenle hazırlanmış Karadeniz manzarası eşliğinde kahvaltı, 3 çayı için Büyük Şehir Belediyemizin ikramı,  yöremize ait çok özel bir lezzet keşkek, pastacılık bilgileri ile dolu dolu bir kahvaltı programı olacak” diye konuştu.
şokhaber.net