ANAKENT SET VERMEDİ 3-0

Voleybol Bayanlar 1'inci Ligi B Grubu'nda yer alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, 6'inci hafta mücadelesinde Anadolu Üniversitesi'ni konuk etti

Voleybol Bayanlar 1'inci Ligi B Grubu'nda yer alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, 6’inci hafta mücadelesinde Anadolu Üniversitesi'ni konuk etti.
KIRMIZI-BEYAZLILAR, LİGDEKİ İYİ GİDİŞİNİ SÜRDÜRDÜ
Rakibi karşısında müsabakaya etkili başlayan kırmızı-beyazlılar ilk seti 25-11'lik skorla üstün tamamlayarak 1-0 öne geçti. Anakentspor ikinci sette de etkili oyununu sürdürdü. Anakentspor bu seti de 25-10 önde bitirerek 2-0 öne geçti. Maçın üçüncü setinde de durum değişmedi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor rakibine üçüncü sette de farklı üstünlük kurmayı başardı. Samsun ekibi bu seti de 25-17 skorla kazandı. Anadolu Üniversitesi'ni 3-0 skorla set vermeden mağlup eden kırmızı-beyazlılar, ligdeki iyi gidişini sürdürdü. Müsabakayı Kulüp Başkanı Kadir Koçak, Voleybol Şube Sorumlusu Yılmaz Kara'da izledi. Ayrıca Basketbol Takımı Genel Menajeri Osman Rendeci ve basketbolcular da tribüne gelerek voleybol takımına destek verdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net