ANAKENTSPOR ŞAMPİYON…

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Bursaspor'a son maçta 74-72 mağlup olmasına rağmen ikili averajdan dolayı şampiyonluk kupasını kaldırarak TBL'ye yükseldi


Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Bursaspor’a son maçta 74-72 mağlup olmasına rağmen ikili averajdan dolayı şampiyonluk kupasını kaldırarak TBL’ye yükseldi.
RAKİBİNE 74-72’LİK SKORLA MAĞLUP OLDU
Türkiye Basketbol 2'inci Ligi Dörtlü Finallerinin son ayağı olan Sakarya’da son maçlar oynandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, son müsabakasında Bursaspor’la karşı karşıya geldi. Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz öne geçemediği müsabakada rakibine 74-72’lik skorla mağlup oldu. Diğer maçta ise Ankara Ormanspor, Beylikdüzü Belediyesi İstanbulspor’u 159-150 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Anakentspor, şampiyon olarak Türkiye Basketbol Ligi’ne şampiyon olarak yükseldi.

[gallery ids="50530,50529,50528"]

UZUN SÜREN LİGİN ARDINDAN ŞAMPİYON OLDU
Müsabakaların ardından takımlara düzenlenen törenle ödülleri verildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor’a şampiyonluk kupasını Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş takdim etti. Kırmızı-Beyazlı ekibin oyuncuları uzun süren ligin ardından ulaştıkları şampiyonluk kupasının sevincini doyasıya yaşandı. Kulüp Başkanı Kadir Koçak, hak ettikleri bir şampiyonluk olduğunu ve Türkiye Basketbol Ligi’nde de kendilerine yakışan mücadeleyi vereceklerini söyledi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net