ANAKENTSPOR'A RAKİP DAYANMIYOR 77-71

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Isparta'da Bursaspor'u 77-71'lik skorla mağlup ederek çok önemli bir galibiyet elde etti

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Isparta'da Bursaspor'u 77-71’lik skorla mağlup ederek çok önemli bir galibiyet elde etti. Kırmızı-Beyazlılar, Isparta etabını iki galibiyetle tamamlayarak Sakarya'ya avantajlı gidecek.
FARK 10 SAYIYI GEÇTİ
Türkiye Basketbol 2. Ligi Dörtlü Finallerin ilk ayağı olan Isparta'da dün Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Bursaspor'la karşı karşıya geldi. Isparta'daki son maçına Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz istediği gibi başladı. Ankentspor çekişmeli geçen ilk çeyreği 25-24 önde tamamladı. İkinci periyotta rakibi karşısında baskısını arttıran Kırmızı-Beyazlılar devre arasına 46-33'lük skorla galip girdi.
NEFESLERİ KESEN MÜCADELE
Temsilcimiz taraftarın kendisine verdiği destekle üçüncü periyotta da aradaki farkı korudu ve son 10 dakikaya 58-44 önde başladı. Son 10 dakikada da üstünlük avantajını iyi kullanan Kırmızı-Beyazlılar, Bursaspor'u 77-71 yenerek finallerin ilk etabı olan Isparta ayağını 2 galibiyetle tamamladı. Temsilcimiz bu hafta sonu Sakarya'da oynanacak olan son 3 maçta kaderini belirleyecek.