ANALİG YÜZME GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Grup Birinciliği müsabakaları Samsun'un ev sahipliğinde Samsun Olimpik Yüzme havuzunda bugün gerçekleştirilen açılış seremoni ile start aldı

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Grup Birinciliği müsabakaları Samsun’un ev sahipliğinde Samsun Olimpik Yüzme havuzunda bugün gerçekleştirilen açılış seremoni ile start aldı.
10 İLDEN 175 SPORCUNUN KATILIMI İLE BAŞLADI
Spor Genel Müdürlüğü Anadolu Yıldızlar ligi projesi kapsamında 2017 - 2018 yılı faaliyet programında yer alan Analig Yüzme Grup Birinciliği müsabakaları 24 Mart 2018 Samsun Olimpik Yüzme Havuzunda, 10 ilden 175 sporcunun katılımı ile başladı. İki gün sürecek olan grup birinciliği müsabakaları 25 Mart 2018 tarihinde final müsabakalarının ardından yapılacak ödül töreni ile sona erecek.
MADALYALARINI MÜDÜR KARAYILMAZ TAKDİM ETTİ
İlk gün yapılan müsabakalar sonucunda kategorilerinde dereceye giren sporculara ve antrenörlerine madalyalarını takdim eden Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, ”İl Müdürlüğü olarak tüm sporcularımızı kutlar, dereceye giren sporcularımıza Ordu’da yapılacak olan yarı final müsabakalarında başarılar dileriz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net