ANEKENTİ VOLEYBOLCULAR GAZİ ORTAOKULUNDA

Voleybol Bayanlar 1'inci Lig B Grubu'nda play-off mücadelesi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor'un Antrenörü İsmail Yengil, Takım Kaptanı Ezgi Arslan, Amerikalı oyuncusu Regan Elizabeth Ho

Voleybol Bayanlar 1’inci Lig B Grubu’nda play-off mücadelesi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor’un Antrenörü İsmail Yengil, Takım Kaptanı Ezgi Arslan, Amerikalı oyuncusu Regan Elizabeth Hood ve Hırvatistanlı yıldızı Sanja Popovic, İlkadım Gazi Ortaokulu’nda panele katıldı. Büyük ilgi gören Anakentsporlular, panelin yapılacağı salona kadar öğrencilerin tezahüratları ile gitti. Okulun bu sezon başlattığı ‘Görerek Öğreniyoruz’ projesi kapsamında öğrencilerin büyük bir bölümünü kırmızı-beyazlıların maçlarını salona giderek izlemişti ve panelde de sahada gördükleri oyunculara soru sorma fırsatı buldular.
ÇOK ÇOK İYİ OLAN BİR KULÜPTE ÇALIŞIYORUZ
Panelin açılış konuşmasını Antrenör İsmail Yengil yaptı. Samsun’u memleketi olan İzmir’e benzettiği için çok sevdiğini belirten Yengil, “Türkiye’de üst ligde dahil olmak üzere imkanları çok çok iyi olan bir kulüpte çalışıyoruz. Bunun için tabi ki Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Bey olmak üzere, Anakentspor’un Başkanı Kadir bey, voleybol takımımızın yöneticileri Yılmaz ve Levent beye teşekkür ediyorum. Bu kadar güzel bir kulübün, mutlaka Sultanlar Ligi’nde olması gerektiğini düşünüyoruz ve bunun fazlasıyla bilincindeyiz. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız” dedi.
ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYLARINDAN BİRİYİZ.
Türkiye’de uzun yıllar voleybolun içinde olduğunu ve üst düzey liglerde antrenörlük yaptığını belirten Antrenör Yengil, “Şu anda bizim bulunduğumuz ligde A ve B Grubu olmak üzere toplam 28 takım var. 14’erli gruplar halinde mücadele ediyoruz ve biz B Grubu’ndayız. Takım sayısı oranına göre Sultanlar Ligi’ne çıkma ihtimalimiz az gibi görünse de biz şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Önceden görev aldığımız kulübün formalarında yazan bir sloganı burada söylemek istiyorum. Bu öğrenciler için de geçerli. Her şey hayal etmekle başlar. Ne yapmak istiyorsanız önce hayal edin ve uygulamaya geçin” diye konuştu.
OKUL MÜDÜRÜ SEYREK, TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ
Takım kaptanı Ezgi Arslan, Regan Elizabeth Hood ve Hırvatistanlı yıldızı Sanja Popovic ise öğrencilerin kendilerine sordukları soruları cevapladılar. Verilen cevapların içinde en şaşırtıcı olan ise Amerikalı oyuncu Regan’ın 16 yaşına kadar futbol oynadığı ve sonrasında voleybola geçtiğini söylemesi oldu. Konuşmaların sonunda Okul Müdürü Erkan Seyrek, Kaptan Ezgi Arslan’a teşekkür plaketi takdim etti. Panelin sonunda ise oyuncular, kendilerine büyük ilgi gösteren öğrencilerin formalarını imzaladı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net