Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek destek istedi.

Federasyon Samsun TSO'dan destek istedi Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek 16-22 Eylül tarihleri arasında Ankara'da

Federasyon Samsun TSO’dan destek istedi

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek 16-22 Eylül tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Samsun Tanıtım Günleri organizasyonu için destek istedi.

Ankara Samsun Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Samsun Kültür ve Turizm İl Müdürü Yüksel Ünal, Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Muhittin Noyan, Başkan Yardımcısı Nahide Berker, Muhasip Üye Nesrin Aykaç ile organizasyon şirketinin temsilcisi katıldılar. Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu’nun şehir dışında olması sebebiyle konukları Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin ağırladı.

Tüm ilçeleri kapsayacak

Federasyon üyeleri, 16-22 Eylül 2014 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşmesi planlanan “Samsun Tanıtım Günleri” hakkında Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin’i bilgilendirirken, organizasyona destek istedi. Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Muhittin Noyan, Samsun için şu ana kadar yapılan en büyük tanıtım organizasyonlarından birisi olacağını ve bu organizasyonda Samsun’un 17 ilçesinin tamamının temsil edileceğini belirtti.

Gönlümüz Samsun’da

Organizasyonu geleneksel hale getirmek istediklerini kaydeden Noyan, “Ankara’da kayıtlı 100 binin üzerinde Samsunlu var. Bu rakamın kayıt dışılarla birlikte 200 binler civarında olduğunu tahmin ediyoruz. Bizim gönlümüz hep burada. Tanıtım günü organizasyonunda Samsunumuzun her şeyiyle özünü sergilemek istiyoruz. Bu organizasyon ayrıca, Samsunlu firmalarımızın başka şehirlerle ticari ilişkilerini geliştirmeleri adına da önemli bir fırsat yaratacak. Samsunumuzun ve ürünlerimizin tanıtımı adına yapacağımız bu organizasyona Ticaret ve Sanayi Odası olarak desteklerini bekliyoruz. İnşallah Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin, sizlerin ve diğer tüm kurum kuruluş ile firmalarımızın desteğiyle Ankara’da güzel bir organizasyona imza atacağız” diye konuştu.

Samsun ülkenin önemli mihenk taşı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin, “Öncelikle böyle özel ve anlamlı bir organizasyonun içine girdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Samsun tarihiyle, kültürüyle, turizmiyle, gelenek ve görenekleriyle ülkemizin önemli mihenk taşlarından biridir. Bu tür organizasyonlar şehrimizin tanıtımına katkı sağladığı gibi hemşerilerimizin birbirleriyle buluşmasına, kaynaşmasına ve birleşmesine de önemli katkı sağlıyor. Samsunlular bir olunca, birlik olunca her şeyin üstesinden gelir. Böyle bir organizasyonun içinde olmak ve destek vermek bizlere onur verecektir.  İnanıyorum ki bu organizasyona sadece Ankara’da değil, diğer illerde yaşayan hemşerilerimizde büyük ilgi gösterecektir” dedi.