ARTİSTİK CİMNASTİK GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Faaliyetleri Daire Başkanlığı ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar arası Küçük ve Minikler (

Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Faaliyetleri Daire Başkanlığı ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar arası Küçük ve Minikler (A) Artistik Cimnastik Grup Birinciliği müsabakaları Samsun Canik Cimnastik Salonu' da sona erdi.
20-21 Şubat 2016 tarihleri tarihlerinde, iki gün süren, Küçük ve Minkler (A) Artistik Cimnastik Grup Birinciliği’ nde, ilk gün minik erkekler, küçük erkekler kategorilerinde müsabakalar yapıldı. İkinci gün ise; minik bayanlar, küçük bayanlar kategorilerinde yapılan müsabakalarla Grup Birinciliği tamamlandı.
GRUP BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARINA 23 İL KATILDI
Toplamda 365 sporcunun katılım sağladığı Küçük ve Minikler (A)  Cimnastik Grup Birinciliği’ nde Küçük erkeklerde; 4 erkek, 9 kız takım, Minik (A) kategorisinde 22 kız, 10 erkek takımı yer aldı. Küçük ve Minikler (A) Cimnastik Grup Birinciliği müsabakalarına 23 ilden Ankara, Aksaray, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Nevşehir, Sakarya, Sinop, Sivas, Tokat, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak takımları katıldı.
MAMADALYA, BAŞARI BELGELERİ İLE KUPALARI VERİLDİ


[gallery ids="44798,44797,44796"]
Müsabakalarda dereceye giren sporcular, 19-21 Mart 2016 tarihlerinde, Konya’ da yapılacak olan Küçük ve Minikler (A) Jimnastik Türkiye Şampiyonası’ a katılma hakkı kazandılar. Dereceye giren sporculara madalya, başarı belgeleri ile takımlara kupalarını Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okulsporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz ve Cimnastik İl Temsilcisi Gaye Gümüş verdi.
KUTU HABER
Dereceye giren takımlar şöyle:
MİNİKLER (A) (Erkek Takımı)
1. Aksaray Halk Eğitim Merkezi A.S.O.
1. Ankara Özel Çankaya Hayat İlkokulu
3. Kayseri MS.60.Yıl Cumhuriyet İlkokulu
4. Kocaeli Nuh Çimento İlköğretim Okulu
KÜÇÜKLER (Erkek Takımı)
1. Trabzon Yomra Merkez Ortaokulu
2. Bursa Dilek Özer Ortaokulu
3. Aksaray Merkez Halk Eğitim A.S.O.
MİNİKLER (A) (Kız Takımı)
1. Ankara Yeni Mahalle İsmail Erez İlkokulu
2. İstanbul Özel Sancaktepe Okyanus İlkokulu
3. İstanbul Vehbi Koç Vakfı Koç Özel İlkokulu
4. İzmir Vali Kutlu Aktaş İlkokulu
KÜÇÜKLER (Kız Takımı)
1. İstanbul Vehbi Koç Vakfı Koç Özel Ortaokulu
2. İstanbul Özel Bifen Çamlıca Ortaokulu
3. Zonguldak Fikri Anıl Ortaokulu
4. Yozgat Özel Mektebin Ortaokulu
Köksal ÖNER
şokhaber.net