Asarcık'ta halk meydana sığmadı

Asarcık Belediyesi tarafından ilçe halkına düzenlenen iftar yemeğine katılanlar meydana sığmadı

Asarcık Belediyesi tarafından ilçe halkına düzenlenen iftar yemeğine katılanlar meydana sığmadı.

Başkan Kılağuz, "Geleneksel olarak her yıl iftar programı düzenleyerek ilçe halkımız ile aynı sofrada buluşuyoruz. Her yıl olduğu gibi yine bu yılda çok sayıda katılım sağlayan ilçe halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Asarcık İlçe Meydan'ında düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 3 bin kişi katıldı. İftar yemeği öncesinde ise konuklar ilahi dinledi ve sonrasında semazen gösterisi izledi. Semazenlerin gösterisini büyük beğeni ile izleyen ilçe halkı başkan Kılağuz'a ilçe halkını aynı sofrada buluşturduğu için teşekkür etti. 7'den 70'e herkesin aynı sofrada iftarını açtığı programda ise başkan Kılağuz, yemekleri kendi elleri ile dağıttı.

3 BİN KİŞİ KATILDI

[gallery ids="31321,31322,31323"]

Her yıl düzenlediği iftar yemeği ile ilçe halkını aynı sofrada buluşturan Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz'un davetine Asarcık Kaymakamı Hüseyin Tutuş, İlçe Jandarma komutanı Erol Albayrak, MHP İl Başkanı Ömer Süslü, MHP İlkadım İlçe Başkanı Hüseyin Ordu, AK Parti ve MHP Asarcık İlçe teşkilatlarının üyeleri, belediye meclis üyeleri, 2014 yılı MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferhat Günaydın, Asarcık'ta bulunan esnaf ve sanatkârlar odalarının başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

TÜM İLÇE AYNI SOFRADA BULUŞTU

Programda konuşma yapan Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, "Ramazan ayının bereketini ilçemizde en güzel şekilde yaşıyoruz. Bugün siz kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelerek bu birlik ve beraberliğimizi bir kez daha güçlendirmek ve soframızı paylaşmak istedik. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin. Hepimize bayram edebilmeyi nasip etsin. Şimdiden buraya katılan ve uzakta olduğu için katılamayan tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı da kutluyor, tüm İslam âlemine hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.