ASKON'DAN REKTÖR BİLGİÇ'E ZİYARETİ!

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Samsun Şubesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Sait Bilgiç'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Samsun Şubesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Sait Bilgiç’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette başkan Okudan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Sait Bilgiç’e görevinde başarılar dileyerek, üniversite sanayi işbirliği için üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını dile getirdi.
ASKON olarak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’yle şehir bütünleşmesi gerektiğini defalarca dile getirdiklerini de sözlerine ekleyen Okudan, OMÜ’nün yeni yönetiminin bu birliktelik için yeni bir şans olduğunu kaydetti.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Sait Bilgiç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversitenin şehirle kaynaşabilmesi için proje hazırlıklarının devam ettiğini, bunun için işadamlarıyla birlikte çalışmanın daha faydalı olacağını düşündüklerini sözlerine ekledi.
ASKON Samsun Şubesi’nin Rektör Bilgiç ziyaretine, Şube Başkanı Furkan Okudan’ın yanısıra, Başkan yardımcıları Şefik Sağlam, Recep Ocak da katıldı.
şokhaber.net