Asla unutmayacağız...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "26 yıl önce yaşanan kazada vefat eden Teknik Direktörümüz Nuri Asan, futbolcularımız Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoförümüz Asım Özkan'ı asla

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "26 yıl önce yaşanan kazada vefat eden Teknik Direktörümüz Nuri Asan, futbolcularımız Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoförümüz Asım Özkan'ı asla unutmayacağız" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken Havza yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren elim trafik kazasının 26. yıldönümü nedeniyle Samsunspor kulübüne, vefat anısına çiçek ve bir mesaj gönderdi.

'ACI, YÜREĞİMİZDE HALA TAPTAZE'

Mesajında, "Samsunspor'un geçirdiği ve Türk futbol tarihinin en kara günü olan trafik kazasının 26. yıldönümünde, o büyük acıyı hala yüreğimizde taptaze hissetmekteyiz" diyen Genç, "Kazada vefat eden Teknik Direktörümüz Nuri Asan, futbolcularımız Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoförümüz Asım Özkan'ı asla unutmayacağız" dedi.

'RAHMET VE SAYGIYLA ANIYORUZ'

Başkan Genç, mesajında şunları söyledi: "Samsunspor’umuzun tüm yöneticileri, futbolcuları, taraftarları ve tüm Samsun halkı olarak bugün hep birlikte, bir arada ve tek yürek olarak bu acıyı paylaşıyoruz. Bir daha böyle acıların yaşanmamasını temenni ederken, hayatını kaybeden dostlarımızı bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyorum."