AŞMAK İÇİN HAREKET ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Beyazay Derneğince yürütülen "Aşmak İçin Hareket" Spor Şenliği düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Beyazay Derneğince yürütülen "Aşmak İçin Hareket" Spor Şenliği düzenlendi.
SPORTİF FAALİYETLERDE BULUNMA FIRSATI NI YAKALADILAR
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' nün katkılarıyla, İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda yapılan ve AK Parti İlkadım Gençlik Kolları üyeleri, Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen şenlikte gençler; masatenisi, golf, bilek güreşi, basketbol, badminton, dart, oturarak voleybol, langırt branşlarında eğlenerek sportif faaliyetlerde bulunma fırsatını yakaladılar. Gençlere çeşitli hediyelerin verildiği etkinliğe  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok  ve AK Parti  İlkadım İlçe Başkanı Adnan  Varol'da katıldı.
İŞİTME ENGELLİ SPORCULARIMIZI BİR ARAYA GETİRDİK
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Engelli Sporcular ve Özel Sporcular Şube Müdürü Gaye Gümüş yaptığı konuşmada, "100 bin engelli ve 100 bin engelsiz bireyin birlikte spor yaparak farkındalık geliştirmeleri amaçlanan, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Aşmak İçin Hareket projesi kapsamında bugün çok özel bir meslek grubuyla işitme engelli sporcularımızı bir araya getirdik. Meslek hayatlarında işaret dilinin bir avantaj değil de ihtiyaç olduğunu düşünerek başladıkları bu eylemde kendilerini tebrik ederim. Hepinize iyi eğlenceler dilerim" dedi. Çeşitli branşlarda stantların yer aldığı şenlikte AK Parti İlkadım Gençlik Kolları üyeleri katılan 50 engelsiz öğrenci ile yaklaşık 60 işitme engelli öğrenci kaynaştılar. Etkinlik; şenliğin ardından düzenlenen kokteyl ile sona erdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net