ATAKUM ANADOLU İMAM HATİP'E SÜRPRİZ KONUK!

Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, Samsun'un Atakum ilçesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi

Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, Samsun'un Atakum ilçesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Okulun konferans salonunda düzenlenen programa, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Zahit Köseoğlu, Atakum’a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı İbrahim Sandıkçı, Dernek yöneticilerinden Necati Demir, okul idarecileri ve çok sayıda proje hazırlık öğrencileri katıldı.
BU OKUL SİZE ÇOK BÜYÜK İMKÂN TANIYOR
Öğrencilerle sohbet eden, eski Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, “Hiç birimiz nasıl yaratıldığımızı bilmiyoruz. Yaratılırken sordular mı hayır giderken de sormayacaklar. Bu iki zaman arasında bizi yaratan, misyonumuzu ne yapmamız gerektiğini, istikametimizi belirledi. Bu okul size çok büyük imkan tanıyor. Birbirinize çok şey vereceksiniz. Hepiniz, burada bulunan bütün kardeşlerimiz, ümmetin önderi olmaya adaysınız. Buraya dikkatinizi çekiyorum. Bu bilinçle eğitim yıllarınızı değerlendirmenizde çok büyük yarar var. Hazırlıkta okuyanlar bir dahaki sene 9. Sınıf olacak tekrar hazırlığa dönmenizin şansı yok.  Bu okulu bitirdiğinizde Üniversite Yüksek Öğretime başlayacaksınız, tekrar liseye dönme şansınız yok. Arkadaşlarınızla ailenizle çok iyi bağ kurarak, buradaki vakitlerinizi çok iyi değerlendirmeye gayret edin” dedi.
ÇOK DAHA YÜKSEK BİR VİZYONLA BİR TEK TÜTKİYE 
2002-2016 yılları arasında şu anda yaşadığımız ülkemize boyasını veren, rengini veren bu gelişime öncelik edenler büyük ölçekte imam hatip mezunları olduğunu belirten Demir; “Ve sizler gelecekte çok daha geniş bir ufukla, çok daha yüksek bir vizyonla bir tek Türkiye’ye değil dünya insanlığı üzerinde sorumluluğunuz var” diye konuştu.
DEMİR OKULU ÇOK BEĞENDİĞİNİ DİLE GETİRDİ
Konferans salonunda yapılan söyleşinin ardından, okulu gezen, eski Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir okulu çok beğendiğini dile getirdi. Demir, öğrencilerle toplu fotoğraf çekiminin ardından okuldan ayrıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net