Atakum'da Dinamizm Var

Atakum Belediyesi, vatandaşları spora özendirmek ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla kentte bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Banda Aceh Parkı-Spor Alanı’nda düzenlenen “Güne Sporla Başla’ ve Atakum’da sahilinde renkli görüntüler oluşturan bisiklet turu, kentte adrenalin dolu anlar yaşattı.  
Sağlıklı Gelecek İçin Pedal Çevirdiler
Atakum Belediyesi ve Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği (EKOBİD) iş birliğiyle 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, bisiklet turu gerçekleştirildi. Vatandaşlar, Atakum’da hareket var, bisikletini al gel’ sloganıyla düzenlenen etkinlik için Atakum Halk İskelesi’ne akın etti. Sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturmak ve vatandaşları spora özendirmek amacıyla gerçekleştirilen organizasyonda bisikletli vatandaşlar, Atakum Sahili boyunca pedal çevirdi. Renkli görüntüler oluşturan organizasyon, vatandaşlar tarafından ilgiyle izledi. 
Banda Aceh Parkı’nda Spor Keyfi
Atakum Belediyespor’un katkılarıyla Banda Aceh Parkı-Spor Alanı’nda gerçekleştirilen “Güne Sporla Başla’ etkinliğinde, antrenörler eşliğinde zumba ve pickleball yapıldı. Katılımcılar, Latin dansı figürlerinin egzersiz hareketleriyle birleştirildiği zumba etkinliğinde eğlenirken büyük efor sarf ettiler. Badminton, masa tenisi ve tenis sporlarının oyun teknikleri ile gerçekleştirilen pickleball sporu, oyunculara olduğu kadar izleyenlere de heyecanlı anlar yaşattı.
Atakum Dinamik Bir Kent
Kentte spor faaliyetlerini özendirici önemli çalışmalara imza atan Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel etkinlikler hakkında “Atakum dinamik bir kent. Tüm vatandaşlarımıza sporu sevdirmek ve onları hayatın monotonluğundan uzaklaştırmak için sportif faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Bu nedenle Atakum genelinde, 7’den 70’e her yaşta vatandaşımızın spor yapabileceği alanları düzenlemenin yanı sıra spor aktivitelerİ için yeni alanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Kentimizin adına ve dinamizmine yakışır, Atakumluların hayat kalitesini yükseltecek her projenin içerisinde yer alacağız” diye konuştu.