Atakum'da Temizlik Seferberliği

Atakum Belediyesi tarafından başlatılan temizlik seferberliği ile kent, pırıl pırıl hale getiriliyor.

Atakum Belediyesi, vatandaşlara daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda hizmet sunmak amacıyla temizlik seferberliğine aralıksız devam ediyor.
Yoğun Temizlik Mesaisi
Rutin çalışmalarına hız veren Belediye ekipleri, vatandaşların daha hijyenik koşullarda ibadet yapabilmesi için camilerin iç ve dış alanlarını dezenfekte etti. Camiler, tazyikli suyla yıkanarak ibadet için hazır hale getirildi. Cadde, park, ara sokaklarda yere atılan çöpleri tek tek süpüren belediye personeli, kentin çeşitli noktalarına yerleştirilen yer üstü konteynerlerini de detaylı bir şekilde temizledi. Yer üstü konteynerleri önce boşaltıldı ardından tazyikli suyla yıkandı. Çalışmalar kapsamında vatandaşların yoğun olduğu parklar, açık alanlar ve ortak kullanım alanları ekiplerin yoğun çalışmasıyla hijyenik hale getirildi.
En İyi Koşullarda Hizmet Sunmak Amacıyla
Atakum Belediyesi yetkilileri yürütülen çalışmalar hakkında, “Atakum’u daha hijyenik hale getirmek ve vatandaşlara en iyi koşullarda hizmet sunmak amacıyla yoğun mesai harcıyoruz. Ekiplerimiz, kent genelinde eş zamanlı çalışmalar yürütüyor. Daha temiz Atakum için çalışmalarımız, son hız devam edecek” diye konuştular.