ATAKUM ESNAFI ÇARŞI CADDELERİNİ BEKLİYOR

Ak Parti Atakum Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İshak Taşçı, seçim kampanyasına yoğun bir şekilde sürdürüyor

Ak Parti Atakum Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İshak Taşçı, seçim kampanyasına yoğun bir şekilde sürdürüyor. Esnaf ve Cadde ziyaretleri yaparak proje ve hedeflerini anlatmaya devam ediyor. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan ve gittiği her yerde esnafın sohbet ve çay davetini kırmayan Taşçı, başta esnaf olmak üzere Atakum Halkı’yla çok güzel bir bağ kurduklarını, seçimlerde herkesin gelişime, değişime ve projeler ışığında büyüyecek olan bir Atakum’a oy vereceklerini gördüğünü söyledi.

15 YILDA TURİZM ADINA NE YAPTIN

Daha yolun başındayken bu seçimlerde gündemin proje olacağını ve bu gündemi takip etmeyenlerin vatandaşın gündeminden düşeceğini söylediğini ifade eden Taşçı, “Bundan aylar önce aday adaylığı açıklamasını 55de55 Proje sunumuyla yapan birisi olarak hedefimizin ne olduğunu açık bir şekilde ortaya koyduk. Aday olsak da olmasak da bu projeler Atakum’un projeleridir dedik. Rabbim nasip etti aday olduk. Yine çizgimizi bozmadık, yine Atakum dedik. Kişileri değil projeleri konuştuk. Ama biz ne dersek diyelim ne yaparsak yapalım birileri rahatsız oluyor. Canı sıkılıyor. Çünkü biz proje konuştukça, hizmet konuştukça, yatırım konuştukça Sayın Burma mahcup oluyor. Bir şey yapmadığı ortaya çıkıyor. Bu sefer dönüyor maziye. Gelecek adına yine bir şey yok. 15 yıl belediye başkanlığı yapan biri Turizm adına ben bu önemli çalışmayı hayata geçirdim diyemiyor. Derdim onu üzmek değil, derdim onu mahcup etmek hiç değil. Ama bunlar onun gerçekleri. Bunlar onun karnesi. 15 yılda ne ektiyse bugün onu biçiyor. Zaten olan ona değil olan Atakum’a ve Atakum Halkı’na oluyor” diye konuştu.

ATAKUM KENDİ GÜCÜNÜ HİSSETTİRECEK

30 Mart seçimlerini Atakum Esnafı’nın büyük bir heyecanla beklediğini ifade Taşçı, “Çarşı Caddeleri Projelerimiz gerek esnafımıza ve gerekse Atakum’a müthiş bir katkı sağlayacaktır. Proje sayesinde caddelerimiz, gündüzleri başka akşamları ise çok başka olacaktır. Bu sayede caddelerimizi hem alışverişin hem sosyal yaşamın hem de Atakum’un simgeleri haline gelecektir. Bu projemiz her bölgedeki esnafımız tarafında talep görmekte. Kentimiz örnek gösterilecek çalışmalara imza atmalıdır. Caddelerimiz çekim merkezleri haline getirerek yaşayan bir Atakum olgusunu güçlendirmek zorundayız. Bu potansiyeli, çok hızlı bir şekilde değerlendirmeye başlamalıyız. Atakum, ürettiği bu projeler sayesinde kendi gücünü hissettirecektir. Konuşmak, geçmişe saplanıp kalmak, gelecek adına ortaya hiçbir motivasyon oluşturamamak bizim kaderimiz değil. Atakum projelerle, yatırımlarla, yakışan bir vizyonla taçlanmalıdır. Esnaf, bulunduğu her yerin sadece ticari değil, sosyal anlamda da mihenk taşıdır. Onlar için yapılacak her hamle, her düzenleme, her proje ilçemize hizmet olarak, halkımıza hizmet olarak geri dönecektir” diye konuştu.