Atakum Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan usta öğreticiler, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın davetlisi olarak geldikleri Çakırlarda hem piknik yaptılar hem de bütün bir yılın yorgunluğunu attılar.

 Halk Eğitimcilerin Çakırlar Keyfi Atakum Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan usta öğreticiler, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın davetlisi olarak geldikleri Çakırlarda hem pikni

 Halk Eğitimcilerin Çakırlar Keyfi

Atakum Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan usta öğreticiler, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın davetlisi olarak geldikleri Çakırlarda hem piknik yaptılar hem de bütün bir yılın yorgunluğunu attılar.

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, Halk Eğitim Müdürü Hasan Tanrısever, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın eşi Fatma Taşçı, belediye kültür evleri koordinatörleri ve halk eğitim müdürlüğüne bağlı usta öğreticilerin katıldığı piknikte bir konuşma yapan Müdür Tanrısever, " Emek Park'ta düzenlediğimiz yılsonu sergimiz çok farklı ve başarılı oldu. Çünkü Kaymakamımız Ali Bakoğlu, Belediye Başkanımız İshak Taşçı bize gerekli bütün desteği vermektedir. Başkanımız Taşçı'ya yılsonu pikniği yapmak, tatile öyle girmek istiyoruz dedik. Hemen gerekli yerleri arayarak, burada buluşmamızı, piknik yapmamızı sağladı. Bunun yanı sıra eşi Fatma Taşçı'yı da her an yanımızda görüyoruz. Bizim kurslarımızın mekânlarının birçoğu belediyeye aittir. Bu mekânların kapasitelerinin yükseltilmesi hem kursiyerlerimiz hem usta eğiticilerimizin ortak isteğidir. Yeni dönemde geleneksel sanatlarımızın haricinde yeni branşlarda kurslar açmak isteği ve arzusundayız" şeklinde konuştu.

Başkan Taşçı tarafından belediye bünyesinde bulunan kültür ve spor evlerinin fiziksel kapasitelerinin artırılmasının ve yeni kültür evlerinin hizmete sokulmasının hedeflendiğini müjdeleyerek sözlerine başlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın eşi Fatma Taşçı, "Bu alanları artırırken tek amacımız daha fazla insana ulaşmak, onların eğitimine katkı vermektir. Halk yararına olabilecek her çalışmanın altına Başkan Taşçı'nın imza atacağına, yardımcı olacağına inanıyorum. Eğitimci kimliğim ile bu tarz kurslara çok önem veriyorum. Bu eğitimlerin kursiyerler üzerinde olumlu etkiler yarattığına inanıyorum. Yılsonu serginizde birlikte olmuştuk. Orada çok güzel eserler gördük. Bunun için sizi tebrik ediyorum. Şu anki imkânlarla bunlar yapıldı ise, Başkanımız İshak Taşçı'nın, biz hanımlar için hayata geçireceği projeler bittiğinde, mekân ve imkânlar genişlediğinde daha nice güzelliklere imza atılabilirler diye düşündüm. Başkanımız bize yeni mekânlar açma konusunda yardımcı olacaktır. Bu konuda bir endişeniz olmasın. Yeter ki bizim kursiyer konusunda eksikliğimiz olmasın. Kurslarımız dolu dolu cıvıl cıvıl geçsin istiyorum. Her alan aktif olabileceğinin en üst noktasında olsun. İlerleyen dönemlerde birlikte kenetlenerek çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.