ATAKUM HALKIMA GÜVENİYORUM

MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof

MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, konuk olduğu AKS TV'de çok önemli açıklamalarda bulundu. Çamaş, ''Atakum'da olan biten her şeyden haberi olmayan, haberi olduklarından da Büyükşehir Belediyesi'ne topu atıp kendini kurtarmaya çalışan bir belediye başkanı var. Buna ''Dur'' demenin zamanı gelmedi mi?'' dedi.

ATAKUM HALKINA SESLENDİ                                                                                      MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, AKS TV'de yayınlanan seçime doğru programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Atakum'la ilgili her konuda fikir ve düşüncelerini dile getiren Çamaş, 30 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaparak, ''Bu seçimlerde Atakum'un geleceğine, kendi geleceğinize ve sizden sonra gelecek nesillerin nasıl bir Atakum'da yaşayacaklarına karar vereceksiniz. Bu yüzden halkımıza buradan sesleniyorum. Atakum'un kaybedecek bir saati bile yok. Vicdanınızın sesine kulak vererek oylarınızı verin'' dedi.

BZİLER NİYE GÖREMEDİK?                                                                              Atakum'da bitmiş, tükenmiş ve aile şirketi gibi yönetilen bir belediyecilik anlayışının hakim olduğunu ifade eden Çamaş,''20 yıl boyunca Atakum insanı 3 dönem Sayın Burma'ya yetki verdi. ''Bizi iyi yönet. Haklarımızı koru. Atakum'u layık olduğu yere getir'' dedi. Sayın Burma ne yaptı; Seçim dönemlerinde hatırladığı halkımıza rutin yapılan hizmetleri allayıp pullayıp ''Atakum'u Karadeniz'in yıldızı yaptık'' dedi. ''Atakum'da belediye bütçesinin %68'ini yatırımlara ayırdık'' diyerek, 220 milyonluk yatırım yapıldığını iddia etti. Biz mi bu yatırımları görmedik. Sayın Burma'mı halkımızı kandırıyor. Bunun takdirini de halkımıza bırakıyorum'' diye konuştu.

HALKIMIZLA ALAY EDİYOR!                                                                             Başkan Burma'nın yaptığı açıklamalarla diğer siyasi partilerin adaylarını aşağıladığını ve küçük gördüğünü sözlerine ekleyen Çamaş, ''Sayın Burma'nın'' Bunlar hayatlarında apartman yöneticiliği yapmış mı? Bu acemiler belediye yönetiminden ne anlar?'' gibi yakışıksız sözlerde bulunması bir belediye başkanına yakışmaz. Ben bir profesörüm ve onlarca büyük projeleri ülkem için hazırladım. Avrupa da ödüller aldım. Bunları seçim döneminde hiç gündeme getirmedim. Bu seviyelere düşmek, insanları hakir görmek Sayın Burma'nın seçim öncesinde hangi psikolojide olduğunu ortaya koyuyor. Kimse halkımızın aklıyla alay etmemeli ve halktan büyük kendini görmemeli'' şeklinde konuştu.

İKİYÜZLÜ SİYASET YAPIYOR                                                                   Yapamadığı işlerden dolayı sürekli Büyükşehir Belediyesi'ni suçlayan bir belediye başkanıyla karşı karşıya olduklarını belirten Çamaş, ''Sel olur, ''Büyükşehir yüzünden'', yollar köstebek yuvası, ''Büyükşehir yolumuzu yapmıyor'', dolmuş hat sahipleri isyanda, ''Büyükşehirin sorunu''. Sormazlar mı adama, ''Sen bu şehirde ne iş yaparsın?'' diye. Bir belediye başkanı şehirde alınan her nefesten haberdar olmuyorsa orada durmayacak. UKOME denilen kararların altına ''Büyükşehirle kötü olmayayım'' diye imza atıp, dolmuşçulara şirinlik yapmayacak. Bu ikiyüzlü siyaset anlayışının neresinde halk var?'' dedi.

SÖZÜMÜZ DE BİR, ÖZÜMÜZ DE                                                                         Seçim dönemi boyunca Atakum halkına 137 proje hazırladıklarını ve bunu 3 ay boyunca Atakumlularla paylaştıkların söyleyerek sözlerini noktalayan Çamaş, ''Bu akşam sizlere proje anlatıp değerli izleyenlerimizi televizyonları başında başını ağrıtmayacağım. Şunları söylemek istiyorum; Bu proje kitapçığında taahhüt ettiğim bir tane projemizi dahi hayata geçirmez isek bize hesap sorun. Çok değerli belediye meclis üyelerimiz sizlere hizmet etmezse bana hesap sorun. Şu anda belediye çalışanlarımızla ahenk içinde Atakum'u hep birlikte yönetemezsek hesap sorun. Ben halkımdan şunu istiyorum. Atakum'un bundan sonraki 20 yılına oy vereceksiniz. Sizin için gece gündüz çalışmak ve mesai kavramı nedir bilmeksizin 5 yıl boyunca Atakum için dur durak bilmeden hizmet etmek isteyen birine mi oy vereceksiniz? Yoksa, Atakum'un 20 yılını heba etmiş bir zihniyetin bu kenti yönetmesine devam kararı mı verecek siniz? Son söz halkımızındır. Ben onların bu seçimlerde sağduyusuna ve vicdanlarına güveniyorum. Bütün kalbimle de ipi göğüsleyen tarafın bizler olacağını söylemek istiyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.