ATAKUM İMAM HATİP'TEN VALİ ŞAHİN'E ZİYARET

Vali İbrahim Şahin, Atakum İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve velilerin destekleriyle Arapça dili öğrenmek üzere Ürdün'e giden Atakum İmam Hatip Lisesi Öğrencilerini makamında kabul etti

Vali İbrahim Şahin, Atakum İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve velilerin destekleriyle Arapça dili öğrenmek üzere Ürdün’e giden Atakum İmam Hatip Lisesi Öğrencilerini makamında kabul etti.
Ziyarette Arapça dili öğrenmek üzere Ürdün’e giden Atakum İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Ürdün’de kaldıkları iki buçuk ay süre zarfında yaşadıkları, gördükleri olaylar hakkında ve Arapça dili kursuyla ilgili olarak vali Şahin’e bilgi verdiler.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali İbrahim Şahin yaptığı açıklamasında; “Sevgili Öğrenciler, öncelikle hoş geldiniz. İki buçuk ay süre zarfında Ürdün’de Arapça dili öğrenmeniz sizi akranlarınızdan bir adım öne çıkaracaktır. Bu yüzden çok şanslısınız. Size tavsiyem olabildiğince Türk arkadaşlarınızla birlikte dahi olsanız Türkçe konuşmayın, Arkadaşlarınızla birlikte sürekli olarak Arapça konuşarak pratik yapın. Akıcı bir yabancı dil bilmek, sizin için büyük avantaj olacaktır. Çünkü ileride Türkiye’nin ve kendi geleceğiniz için yabancı dili bilen yöneticiler olmak zorundasınız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretin anısına Atakum İmam Hatip Lisesi Müdürü Zahit Köseoğlu, Vali İbrahim Şahin’e tablo hediye etti.