Atakum'da Cafe restoran şarküteri ve unlu mamuller olarak hizmet vermeye başlayan SaSa Cafe Restaurant düzenlenen törenle hizmete açıldı.

SASA CAFE AÇILDI Atakum'da Cafe restoran şarküteri ve unlu mamuller olarak hizmet vermeye başlayan SaSa Cafe Restaurant düzenlenen törenle hizmete açıldı

SASA CAFE AÇILDI

Atakum'da Cafe restoran şarküteri ve unlu mamuller olarak hizmet vermeye başlayan SaSa Cafe Restaurant düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış töreninde  konuşan SaSa Yönetim Kurulu Başkanı Av. Adem Güney, "SaSa, resmi isminin açılımı ‘Samsun Sahil Cafe Restaurant’dır, Samsun sahilinin ‘sa’larını aldık birleştirdik ve ‘SaSa’ yaptık ve  tescil ettirdik. Üç arkadaşımla birlikte yola çıktık, Samsunluların desteği ile devam edeceğiz. Konseptimizde cafe, restaurant, unlu mamuller ve şarküteri bir arada olsun istedik" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni de yaptıkları konuşmalarda SaSa'nın hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Yapılan konuşmaların ardından Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk’ün duaları ile SaSa ortakları Avukat Adem Güney, Mimar Oğuz Ertaş, Avukat Erman Durmuşoğlu ve Tamer Taflan ile misafirler birlikte  SaSa Cafe Restaurant pastasını keserek açılışı gerçekleştirdiler.