Atakum'da Kupa Heyecanı…

Atakum Belediyesi ile Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen '15Temmuz Hâkimiyet Milletindir' basketbol turnuvasında kupa töreni heyecanı yaşandı

Atakum Belediyesi ile Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ‘15Temmuz Hâkimiyet Milletindir’ basketbol turnuvasında kupa töreni heyecanı yaşandı.
Atakum Belediyesi ile Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 18 yaş üstü basketbol turnuvasında birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara kupaları, düzenlenen törenle verildi. 3’er kişiden oluşan 30 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvada Atakum Gençlik takımı şampiyon olurken, Doğu yakası ikinci ve Minako Basket takımı da üçüncü oldu.
İsminin de ithaf edildiği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Şehitlerinin anıldığı turnuva heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu. 2 gün düren zorlu maçların ardından şampiyon olan takıma kupa ve madalyalarını Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı adına Atakum Belediye Meclis Üyesi Recep Güner verdi. İkinci olan takım ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor Atakum İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran’dan alırken, üçüncü olan takım ise madalya ve kupasını Atakum Belediyesi Kültür Müdürü Kadir Yalnız’ın elinden aldı. Gerçekleştirilen ödül töreninin ardından turnuvaya katılan tüm takımlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.