ATAKUMDA SAHA ÇALIŞMASI

Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezinin güzel yürekli saha ekibi çalışmalarına hız verdi

Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezinin güzel yürekli saha ekibi çalışmalarına hız verdi.

Mahallelerde başlatılan çalışma ile Atakum Halkı’nın ayağına giden ve ihtiyaç sahiplerini yerinde tespit eden ekiple bir araya gelen Fatma Taşçı özverili çalışmalarından dolayı ekibe teşekkür etti.

[gallery ids="26504"]

Ramazan ayına kadar gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit etmek için bu çalışmayı başlattıklarını belirten Fatma Taşçı “Merkezimizi ekip ve araçla destekleyen Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendisinin ihtiyaç sahiplerine olan bakış açısını bölge halkımıza yansıtmak gibi bir sorumluluğumuz var. Bu çalışma aslında bir anket çalışması. Böylece Atakum bölgesinin sosyolojik yapısı ile ilgili de verilere ulaşmış olmayı hedefliyoruz. Bu çalışmanın sonunda en azından gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmış olmanın huzurunu yaşamış olacağız” dedi.

Sosyal Belediyecilik anlayışını benimsediklerini ve bunu çalışmalarına yansıtmak amacında olduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ”Belediye olarak gerek eğitim çalışmaları gerekse sosyal yardım çalışmaları ile sürekli bölgede olan Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezinin çalışmalarını çok önemsiyorum. Atakum halkı o anlamda yalnız değil çünkü hemen acil müdahale edilmesi gereken durumlarda gerek kendi imkânlarımızla,  gerekse görev paylaşımı gereken durumlarda başta Büyükşehir Belediyemizle koordineli çalışmalarımızla halkımızın ihtiyaçlarını gideriyoruz.  Ben ekibime, mesai arkadaşlarıma ve Özgecan Kadın Koordinasyonun çalışmalarına destek veren güç aldığımız gönül dostlarımıza bu anlamda teşekkür ediyorum” dedi.