ATAKUMLUYA BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ!

Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayımız Av

Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayımız Av. Cemil Deveci, Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Hulusi Işıtan’ın organize ettiği kahvaltı etkinliğinde Atakumlu iş insanları ve esnaflarla buluştu. Deveci, “Atakum Belediyesi’nin söz verip yapmadığı, başlayıp tamamlamadığı her projeyi Atakumlulara borçluyuz. Ben belediye başkanı olduğumda Atakumlulara olan borçlarımızı bir bir ödeyeceğiz” dedi.
ESNAFLAR MUHATTAP BULAMAZ OLMUŞ
Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Atakum İlçe Başkanı Ali İzzet Kavtelek, İYİ Parti ve CHP İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği, kahvaltı etkinliğinde konuşan Deveci, “Haftalardır esnaf ziyaretlerinde bulunuyorum. Görüş fark etmeksizin her esnafın kapısını çalıyor ve sorunlarını dinliyorum.
Esnafımız o kadar dertli ki sorunları saymakla bitmiyor. En üzüldüğüm nokta ise esnafımız bana sorunlarını anlatacak dinleyecek bir muhatap bulamadığını söylüyor. Belediye esnafının yanında olmayacaksa neden var?
Böyle belediyecilik olmaz. Atakumlular beni başkan olarak seçtiğinde Atakum Belediyesi her türlü probleminde esnafının yanında olacak” şeklinde konuştu.