ATANIN KAZANACAĞI BİR MAÇ OLDU

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor'da Teknik Direktör Kenan Yelek, 'Atanın kazanacağı bir maç oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek, ”Atanın kazanacağı bir maç oldu. Bu önemli maçı kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.
FAKAT FAZLACA GOL YOLLARINDA ETKİLİ OLAMADIK
Ünyespor kaşsısında maça iyi başlayan tarafın kendilerinin olduğunu ifade eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, ”Maçın geneline baktığımız zaman iyi mücadele eden Çarşambaspor vardı. Fakat fazlaca gol yollarında etkili olamadık. Duran toptan yediğimiz gol sonucunda rakibimizin karşısında geriye düşmemize rağmen. Her iki takımda iyi mücadele etti. Kazanan taraf Ünye spor oldu. Bu maçı kaybetmemize rağmen futbolcularımın iyi mücadelelinden dolayı yine de kutluyorum” diye konuştu.
MAÇ KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
İki hafta üst üstüne deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Yelek,” Liglerin bitimine dokuz hafta kaldı. İyi değerlendirmemiz gerekiyor. Hafta sonu deplasmanda  deplasmanda karşılaşacağımız 1926 Bulancakspor maçı dâhil her maçımıza galibiyet parolası ile hazırlanacağız. Bundan sonra maç kaybetmeye tahammülümüz yok. Çarşambaspor’ un hak ettiği yer burası değildir. Kazanmak için mücadele edeceğiz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net