Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde Halk Kütüphanesine kayıt yapılarak kitap dağıtıldı.

ÖĞRENCİLERE YAZ TATİLİ KİTABI Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı işbirliğinde Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde Halk Kütüphanesine kayıt yapılarak kitap dağıt

ÖĞRENCİLERE YAZ TATİLİ KİTABI

Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı işbirliğinde Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde Halk Kütüphanesine kayıt yapılarak kitap dağıtıldı.

Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Aygaz-1 Ateş Böceği gezici öğrenim birimi işbirliğinde öğrenciler ve velilere bilgi verilerek Halk kütüphanesine üyelikleri yapıldı. Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte öğrencilerin boş vakitlerini kitap okuyarak değerlendirmelerini sağlamak için ilçe halk kütüphanesine üyeliklerini yaparak, istedikleri kitapları temin edebilecekleri anlatıldı. Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi sorumlusu Cengiz Korkmaz ‘yaz tatilinin başlamasıyla birlikte öğrencilerimizin boş vakitlerini kitap okuyarak değerlendirmeleri için Atatürk İlk öğretim okulu bahçesine bir stant kurduk. Standımıza gelen öğrenci ve velilerimizi İlçe Halk Kütüphanemize üye yaparak istedikleri kitapları istedikleri zaman temin etmelerini sağlayacağız. İlçemizde özellikle okuma oranını arttırmak ve öğrencilere kütüphane bilincini aşılamak amacıyla bu ve bu gibi faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. İlçe halk kütüphanemize bilgisayar salonu kurduk. Bundan böyle öğrencilerimiz ödev ve araştırmalarını bilgisayar salonumuz da yapabilecekler. İlçemizdeki tüm veliler ve öğrenciler Halk kütüphanemize üye oldukları takdirde tüm kitapları ücretsiz olarak ödünç alıp okuyabilecekler. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Aygaz-1 Ateş Böceği gezici öğrenim birimi sorumlusu Hüseyin Gökmen’e bize yapmış olduğu destek ve işbirliğinden dolayı teşekkür ederim’ dedi.

Okul bahçesine kurulan stanttan dolayı memnun olan veliler çocuklarımıza kitap okumayı özendiren ve teşvik eden bu davranışından dolayı İlçe Halk Kütüphanesine ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfına teşekkür ettiler.