AVCI İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Eski Ayvacık Belediye Başkanı Erkan Avcı, 21 Şubat'ta yapılacak MHP Samsun il kongresinde il başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Eski Ayvacık Belediye Başkanı Erkan Avcı, 21 Şubat’ta yapılacak MHP Samsun il kongresinde il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Avcı, il başkanlığına adaylığını MHP Samsun İl Başkanlığı binasında düzenlediği  basın toplantısında duyurdu.

“Uzun istişareler neticesinde almış olduğumuz kararı camiamız ve Samsun kamuoyu ile paylaşmak için bu toplantıyı gerçekleştirmiş bulunuyoruz” diye sözlerine başlayan Erkan Avcı “Mutlu yarınlar ve daha güzel bir gelecek ancak Milliyetçi Hareket’in iktidarı ile mümkün olacaktır. Vatandaşlarımız unutmamalıdır ki; Milliyetçi Hareket varsa çareler tükenmiş, çıkışlar tıkanmış değildir. Çözüm MHP’dir, çare MHP’dir, kurtuluş MHP’dir” dedi.

Samsun’da Milliyetçi Hareket’in mensuplarının Genel başkan Devlet Bahçeli’nin önderliğinde iktidara yürümeye hazır olduğunu belirten Avcı, “bu şuur ve sorumlulukla bugünden itibaren kutlu bir yola çıkıyoruz, parti içi huzuru yeniden tesis etme gayesiyle çalışmak için geliyoruz, tüm enerjimizi Milliyetçi iktidarı kurmak için harcamaya geliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 21 Şubat’ta yapılacak olan il kongresinde il başkanlığına aday olduğumu sizlerin huzurunda ilan etmek istiyorum. Bu süreçte aday olacak tüm ülküdaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum” dedi.