Avcı'ya Atakum'da sıcak karşılama

MHP Samsun İl Başkan adayı Erkan Avcı, partisinin Atakum İlçe Teşkilatını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi

MHP Samsun İl Başkan adayı Erkan Avcı, partisinin Atakum İlçe Teşkilatını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

MHP Samsun İl Başkanlığı'nın 21 Şubat'ta yapılacak kongresine kısa bir süre kala teşkilat gezilerini sürdüren MHP Samsun İl Başkan adayı Erkan Avcı, Atakum İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, burada partililer ile bir araya geldi. İl Kongresine giren adayların kendisinin rakibi olmadığını bu yarışın sadece hizmet ve bayrak yarışı olduğunu ifade eden Erkan Avcı, kendisi için Atakum'un ayrı bir önemi olduğunu belirterek, "30 Mart seçimleri öncesinde Atakum'da teşkilat mensuplarının desteğini alarak tüm mahallerimizi gezdik. Burada teşkilatımızın değerli mensupları bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Kendilerine bu ziyaret vesilesi ile tekrar teşekkür etmek istiyorum" dedi.

"PARTİMİZİN NEFERİ OLACAĞIZ" 

MHP Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun ve partililer tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Avcı, "Atakum İlçesi'nin bende ayrı bir yeri var. Çünkü 30 Mart yerel seçimleri öncesinde yaşadığımız aday adaylığı sürecinde parti mensuplarımızın bana olan ilgisi ve desteğini asla unutamam. Bu nedenden dolayı ilçe teşkilatımızın yeri bende çok ayrı. Önümüzde bir il başkanlığı seçimi var. Ekibim ile biz bu göreve talip olduk. Bizim bu yola çıkma felsefemiz ötekileştiren değil kucaklaştıran bir teşkilat yapısı oluşturmak. Biz birilerinin adamı olmak için değil partimizin neferi olmak için bu yola çıktık. Bizim hiçbir teşkilatımız ile problemimiz olamaz. Bu davaYA hep birlikte omuz omuza vererek hizmet edeceğiz. Çünkü bizim bu davada zayi edecek bir tek ülküdaşımız olamaz" dedi.

"ERKAN AVCI'YI ANLATMAYA GEREK YOK"

Avcı'nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun, "Başkan adayımızın teşkilatımıza kendisini anlatmaya gerek yok. Zaten kendisi ilçemizde bir aday adaylığı süreci yaşadı ve bu süreç içerisinde yaptığı çalışmaları yakınan takip ettik. Şimdi kendisi partimizin il başkan adayı. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum" diye konuştu.